Porfestett Kerítés Oszlop

Nettó 3040 Ft/darabtól (Bruttó 3860 Ft/darabtól)

Mit is érnek táblás kerítéseink tartók nélkül? A válasz pont annyira egyszerű mint a megoldás, hiszen 2- illetve 3D-s táblás kerítésinkhez masszív színazonos oszlopok kaphatóak. Elérhető kör és zártszelvény kivitelben is. Az oszlopok színe természetesen megegyzik a kerítés színével (porfestett rendszer esetén). Az oszlopok eredetileg talp nélkül kerülnek legyártásra, ám egyedi kérés esetén talppal is kérhetőek!  

Kiszállítással kapcsolatos információk: Szállítási információk

Műszaki adatok

 • Alapanyag:1,5 mm
 • Hosszúság:2000 mm - 3200 mm
 • Cink védőréteg:240 g/m2

Letölthető fájlok

A 3D kerítésekhez tartozó oszlopok fontos részei a kerítés szerkezetének, mivel biztosítják a kerítés stabilitását és szilárdságát. Az oszlopoknak számos szempontnak kell megfelelniük, hogy hatékonyan támogassák a 3D táblás kerítést. Itt vannak a 3D kerítéshez tartozó oszlopokról tudnivalók:

Oszlopaink műszaki adatai:

 • Porfestett Zártszelvény profil esetén 60 mm x 40 mm 
 • anyagvastagság: 1,5 mm
 • Elérhető Horganyzott, RAL 6005 (sötét zöld), és RAL 7016 (antracit szürke) színekben

Méretek:

Az oszlopok méretei és alakja függnek a kerítés típusától és a gyártótól. Általában 60mmX40mm-es téglalap alakú oszlopokat szoktunk használni az általunk kínált kerítésrendszerhez.

Hosszméretek:

 • 2000 mm
 • 2400 mm
 • 2600 mm
 • 3000 mm
 • 3200 mm

Anyagok:

Az oszlopokat általában horganyzott és festett zártszelvényből készülnek. A felületkezelésnek köszönhetően rendkívül tartós anyagok, amelyek ellenállnak a korróziónak és a környezeti hatásoknak.

 

Telepítési mód:

Az oszlopokat a talajba ásással és betonozással vagy speciális oszloptartókkal rögzítik. Az előző módszer hagyományosabb, de a beton időbe telik a megszilárdulásig. Az oszloptartók gyorsabb telepítést tesznek lehetővé, a hagyományos betonozásos módszerhez képest.

Szín és bevonat: Az oszlopok gyakran elérhetők a 3D kerítés színválasztékával megegyező színben és bevonattal. Ez hozzájárul az esztétikai összhanghoz és a kerítés egységes megjelenéséhez.

 

Stabilitás és terhelhetőség:

Az oszlopoknak megfelelő stabilitást kell biztosítaniuk a kerítés számára, különösen viharos vagy szeles időjárási körülmények között.

 

Karbantartás:

Az oszlopok általában kevesebb karbantartást igényelnek, mint a fa vagy más anyagokból készült oszlopok. Azonban időnként érdemes ellenőrizni őket, hogy biztosítsa, hogy nincsenek a felületén külső behatásokból származó sérülések.

 

A 3D kerítés oszlopai tehát az építési folyamat fontos elemei, amelyek biztosítják a kerítés stabilitását és esztétikai vonzerejét. Fontos, hogy az oszlopokat helyesen telepítsék, és figyelembe vegyék a telepítési előírásokat és az építési szabályokat, hogy a kerítés hosszú élettartamú és megbízható legyen.

Bevonatok és színek

Készletes színek

RAL6005
RAL7016

Egyedi színek

RAL5010
RAL6018
RAL7040
RAL8017
RAL9003
RAL9005
Horganyzott

Kiszállítással kapcsolatos információk: Szállítási információk

Ajánlatkérés

Termék átvétele

 

File-ok felöltése:

Engedélyezett file típusok:
pdf, doc, docx, xls, xlsx, jpg, jpeg, png, zip, rar

VanoLemez

Kapcsolat

Lemezstruktúra Kft.

2360 Gyál, Vállalkozói Park Hrsz:4375/25
Adószám: 28772866-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-207749

Mit is érnek táblás kerítéseink tartók nélkül? A válasz pont annyira egyszerű mint a megoldás, hiszen 2- illetve 3D-s táblás kerítés ...