Standard beton lábazati elem

Nettó 5759 Ft/darab (Bruttó 7313 Ft/darab)

A beton lábazati elemek megerősítik az egész kerítést és egyetlen rendszerré kapcsolják össze Az elemek vibro-kompressziós módszerrel, vasalt betonból készülnek

Kiszállítással kapcsolatos információk: Szállítási információk

Műszaki adatok

  • Alapanyag:Beton
  • Súly:60 kg/db

Letölthető fájlok

Bővebben a beton lábazati elemről:

A beton lábazati elem egy fontos alkatrész lehet a 3D kerítés telepítésében, különösen akkor, ha a kerítést tartósan és stabilan kívánjuk rögzíteni a talajhoz. A beton lábazati elem kerítésrendszer olyan alkotórészé, amely a kerítés oszlopainak aljára helyezhető el, és számos előnnyel járhat a kerítés stabilitásának és tartósságának szempontjából. Íme néhány tudnivaló a 3D kerítéshez való beton lábazati elemekről:

Anyag és tartósság:

A beton lábazati elemek általában előre elkészített betonból készülnek, ami rendkívül tartós anyag. Ezek az elemek ellenállnak a nedvességnek, a korróziónak és a környezeti hatásoknak, és hosszú élettartammal rendelkeznek.

Stabilitás és szilárdság:

A beton lábazati elemek hozzájárulnak a 3D kerítés stabilitásához, különösen szeles időjárási körülmények vagy külső kerítést érintő erők esetén.

 

Telepítési folyamat:

A beton lábazati elemek általában a kerítés oszlopainak lebetonozását követően kerülnek telepítésre. Először kiássák a lyukat az oszlophoz, majd az oszlopot elhelyezik a lyukban. A beton megszilárdulását követően önfúró csavarról rögzítjük a beton rögzítésére szolgáló U-profilokat a zártszelvény oszlophoz. Ezt követően óvatosan belecsúsztatjuk a beton lábazati elemet a már felhelyezett U-profilba és már készen is van.

Méretek és formák:

A beton lábazati elemek különböző méretekben és formákban érhetők el, hogy megfeleljenek a kerítés méretének és a tervezési igényeknek.
A megfelelő méret és forma kiválasztása a kerítés típusától és a telepítés helyétől függ. Az általunk készleten tartott betonelem méretei:

Hosszúság 2500 mm
Vastagság 60 mm
Magasság 200 mm

 

Karbantartás:

A beton lábazati elemek általában keveset vagy egyáltalán nem igényelnek karbantartást. Az időjárás hatásaira ellenállnak, és hosszú évekig megbízhatóan szolgálják a kerítést.

Költségek:

A beton lábazati elemek telepítése plusz költséggel jár a kerítés telepítési költségeihez képest, de hosszú távon segíthet meghosszabbítani a kerítés élettartamát és stabilitását.

 

A beton lábazati elemek tehát fontosak lehetnek a 3D kerítés telepítésében, különösen olyan helyeken, ahol fontos a kerítés stabilitása és tartóssága. A megfelelő méret és típus kiválasztása az adott telepítési körülményektől és igényektől függ, és segíthet abban, hogy a kerítés hosszú élettartamú és megbízható legyen.

Kiszállítással kapcsolatos információk: Szállítási információk

Ajánlatkérés

Termék átvétele

 

File-ok felöltése:

Engedélyezett file típusok:
pdf, doc, docx, xls, xlsx, jpg, jpeg, png, zip, rar

VanoLemez

Kapcsolat

Lemezstruktúra Kft.

2360 Gyál, Vállalkozói Park Hrsz:4375/25
Adószám: 28772866-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-207749

A beton lábazati elemek megerősítik az egész kerítést és egyetlen rendszerré kapcsolják össze Az elemek vibro-kompressziós módszerrel, ...