3D táblás kerítés

Nettó 4724 Ft/táblától (Bruttó 5999 Ft/táblától)

Hogy nekünk mi jut eszünkbe a  3D-s táblás kerítésinről? A 3D táblás kerítés egy modern és esztétikus megoldás a kertek, udvarok vagy ingatlanok körüli határok és biztonsági kerítések kialakítására. Ez a típusú kerítés rendkívül népszerűvé vált az utóbbi években, mivel számos előnyt kínál a hagyományos kerítésekhez képest. A "3D" a háromdimenziós dizájnt jelenti, és erre a kerítéstípusra jellemző az elegáns és stílusos megjelenés. MOSTANTÓL BARNA SZÍNBEN IS!

Kiszállítással kapcsolatos információk: Szállítási információk

Műszaki adatok

  • Alapanyag:3,8mm - 5 mm
  • Teljes szélesség:2500 mm

Letölthető fájlok

VÉGRE Elérhető táblás kerítésünkből a csokibarna szín - RAL8017. Barna táblás kerítésünk egyedülálló a piacon! Vásárold meg készletről vagy add le rendelésed, ne maradj ki barna táblás kerítés őrületből!

 

Miért válaszd a barnát?


Modern szín
Minden épülethez illik
Egyedi
Meleg tónus
Minden kiegészítő barna


 

Ha barna táblás kerítésünket választja garantáltan különbözni fog a szomszédtól! Tökéletesen passzol a mostani modern fehér barna otthonok megjelenéséhez, de akár egy régi kerítés új alternatívájaként is nagyszerűen megállja a helyét!

Ne érd be az átlagossal, válassz egyedit!

 

Mi is a 3D táblás kerítés? - Egyszerű, gyors és időtálló megoldás!

Egyszerű, mert az oszlopok beállítása után 4 vagy 6 csavarral (magasság fűggő) már készen is van egy kerítés közünk
Gyors mert a 2,5 méteres oszloptávolságokkal akár napi több 10 méter kerítés telepítését is könnyedén elvégezhetjük
Időtálló mert a horganyzásnak és a Porfestésnek köszönhetően ellenáll minden időjárási tényezőnek

A 3D táblás kerítés főbb jellemzői

Anyagok:

A 3D táblás kerítések általában könnyű, de erős anyagokból készülnek. Az általunk értékesített 3D kerítéselemek horganyzott acélhuzalból kerülnek összeheggesztésre. A hegesztést követően az elkészült nyers táblák vagy egy újabb horganyréteget vagy egy porfestési eljárást követően megkapják végső kinézetüket. Ezek az anyagok tartósak és ellenállnak az időjárási viszontagságoknak, például a nedvességnek és a rozsdának. Mivel a nyers acél több védelmi réteggel is el van látva!

Kialakítás:

A 3D táblás kerítések azáltal nyerik el a nevüket, hogy a kerítést alkotó panel vagy tábla háromdimenziós mintázattal rendelkezik. Ez a mintázat lehetővé teszi a fény és az árnyék játékát, ami látványos és esztétikus megjelenést eredményez.

3D táblás bevonatos kerítés elemünk műszaki adatai:

  • Drótvastagság: 3,8 - 5 mm (Huzal tolerancia +- 0,2 mm)
  • szemméret 200 x 55 mm (belső lyukméret: 50 mm)
  • Elérhető Horganyzott, RAL 6005 (sötét zöld), és RAL 7016 (antracit szürke) színekben

 

Magasság és magassági variációk:

A 3D táblás kerítések különböző magasságokban kaphatók, így lehetőség van választani a kívánt magasságot a biztonsági és esztétikai igényeknek megfelelően.

Táblaméretek:

1030 mm x 2505 mm
1230 mm x 2505 mm
1530 mm x 2505 mm
1730 mm x 2505 mm
2030 mm x 2505 mm

Színválaszték:

Ezek a kerítések elérhetők számos különböző színben, így könnyen illeszthetők a környező tervezéshez és építészethez. A leggyakoribb színek a zöld és az antracit, melyek készletünkön is azonnal fellelhető. Ezen kívül standard színként további színek is elérhetőek. Azonban a színválasztéknak csak a képzelet szab határt mivel 50 tábla esetén lehetőség nyílik bármilyen elképzelés megvalósításra. Egyedi szín esetén viszont csak a 3-5 hetes gyártási idővel kell kompromisszumot kötnünk. 

Összességében a 3D táblás kerítések színválasztéka lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy személyre szabják a kerítést az adott környezet és igények szerint, és emellett hozzájárul az esztétikai vonzerőhöz és a környezeti harmóniához.

Telepítés:

A 3D táblás kerítések általában könnyen telepíthetők, mivel gyakran rendelkeznek egyszerű csatlakozó rendszerrel. Az összeszerelés során nincs szükség hegesztésre vagy bonyolult építési folyamatokra. Leegyszerűsítve a dolgot az oszlopok bebetonozását követően, a már stabil oszlopokra elegendő a megfelelő rögzítő bilincsel rögzíteni az általunk választott színű és magasságú kerítéstáblákat. (Pontosabb információkat a telepítési útmutatóban találsz)

Karbantarthatóság:

Az acél amely több védelmi réteggel rendelkezik ellenállnak a korróziónak és a rozsdának, ezért ezek a kerítések hosszú élettartammal rendelkeznek és kevés karbantartást igényelnek.

Kiegészítők:

A 3D táblás kerítésekhez számos kiegészítő is elérhető, például kapuk, zárak, díszítő elemek.

A 3D táblás kerítés egy sokoldalú megoldás, amely kombinálja a funkcionalitást és az esztétikát. A modern dizájnnal és a könnyű karbantartással együtt ez a kerítéstípus népszerű választás lehet otthonok, kertek, iskolák, irodák és egyéb ingatlanok környékének határolására és védelmére.

Bevonatok és színek

Készletes színek

RAL6005
RAL7016

Egyedi színek

RAL5010
RAL6018
RAL7040
RAL8017
RAL9003
RAL9005
Horganyzott

Kiszállítással kapcsolatos információk: Szállítási információk

Ajánlatkérés

Termék átvétele

 

File-ok felöltése:

Engedélyezett file típusok:
pdf, doc, docx, xls, xlsx, jpg, jpeg, png, zip, rar

VanoLemez

Kapcsolat

Lemezstruktúra Kft.

2360 Gyál, Vállalkozói Park Hrsz:4375/25
Adószám: 28772866-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-207749

3D táblás kerítés minden kiegészítővel, beton lábazati elemmel országos kiszállítással.