GYIK

Az acélmag különböző rétegekkel és bevonatokkal van ellátva míg kialakul a végleges eredmény, ez lemezenként eltérő.

Nem! A szélessége minden lemeznek adott, ez típusunként eltérő. A hosszúságot a vásárló választhatja ki egyedi méretezés alapján, egy adott intervallumon belül, amit szintén típusonként tüntettünk fel.

A lemezek minden gyártónál más és más méretekkel rendelkeznek ezért csak az azonos gyártótól vásárolt lemezeket lehet összeépíteni. Ez egyaránt teljesül a trapézlemezekre és cserepeslemezekre is. Kérjük ha a vásárlás pótlásról szó megrendelés előtt egyeztessen értékesítő kollegáinkkal ezzel kapcsolatban.

Értékesítőink megosztással, átfedéssel kiszámolják Önnek, hogy mely két méret adja ki a kért hosszúságot.

Gyártói garanciát a lemez átrozsdásodására tudunk vállalni.  Amennyiben hőt termelő eszközzel vágják/vágták a lemezt a garancia elvész.

Nem, mi nem vállalunk lemez vágást! Ha nem egyedileg legyártott hosszúságú lemezt vásárol, hanem készletes (standard méretezésű) lemezt akkor a vásárló saját felelősségre lemezvágó ollóval levághatja a kívánt méretezésre. 

Az oldalon feltűntetett árak minden esetben induló árak. A legvékonyabb anyagvastagságú és fényes bevonattal ellátott lemezt mutatják a minimum mennyiség feletti m2 árral. Készletes termékeinket tekintve az árak az adott termékekre pontosan vonatkonak.

Minden termékünkhöz fel van tűntetve az oldal alján egy bevonatonként csoportosított színskála, amely tartalmazza a RAL színkódokat. Pontosabb információkért keresse kollegáinkat, mert alapanyag hiány miatt előfordulhat, hogy nem elérhető átmenetileg valamelyik szín.

A W18-as trapézlemeznél a bordák közt van egy különleges úgynevezett mikroborda, ami a trapézlemez merevségéhez ad hozzá.

Ebben az esetben már nem tudunk segíteni, hiszen ha a lemez felszerelése megtörtént nincs lehetőség újra gyártásra vagy reklamációra! Célszerű körültekintően átvenni a megrendelését és szétbontani a csomagot a felhelyezést megelőzően.

Amennyiben kiszállítással adta le a megrendelést a szállító lapon fel kell tűntetni a sérülést tételesen megnevezve akkor, amikor még futárunk ott tartózkodik. Kiszállítónk távozása után nem áll módunkban elfogadni mennyiségi/szállításból adódó felmerült reklamációt. Ha telephelyünkről szállításra alkalmas gépjárművel vitte el megrendelését a termék átvételét követően a kárveszély a fuvarozóra/termék tulajdonosára száll át.

Ha utalással fizetett akkor szükség lesz a díjbekérőre, kiállított előleg számlára és végszámlára. Ha telephelyünkön fizette be az előleget akkor az előleg számlát és végszámlát kell leadnia. Amennyiben nem fogadnák el a dokumentumokat keresse fel számlázásunkat, ahol megpróbálunk segítséget nyújtani.

Ajánlatkérés

Termék átvétele

 

File-ok felöltése:

Engedélyezett file típusok:
pdf, doc, docx, xls, xlsx, jpg, jpeg, png, zip, rar

VanoLemez

Kapcsolat

Lemezstruktúra Kft.

2360 Gyál, Vállalkozói Park Hrsz:4375/25
Adószám: 28772866-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-207749

Cserepeslemez, trapézlemez, szendvicspanel, lemezkerítés, bitumenes Iko zsindely, vasanyag, 3D kerítés rövid szállítási határidővel országosan házhozszállítva, akár Gyálon.