2D Táblás kerítés

Nettó 8299 Ft/táblától (Bruttó 10539 Ft/táblától)

2D táblás kerítésünk egyszerűbb megjelenésű, mint 3D-s változata. Tökéletes lehet nagyobb telkek körbekerítéséhez vagy akár kerítés kialakításához. Felszereléséhez porfestett osztopainkat ajánljuk.  További kiegészítőkkel is tudunk szolgálni, így szinte minden szükséges kellék egy helyről is beszerezhető.    

Kiszállítással kapcsolatos információk: Szállítási információk

Műszaki adatok

  • Alapanyag:6/5/6
    8/6/8
  • Teljes szélesség:2500 mm

Letölthető fájlok

A 2D táblás kerítés egy másik népszerű kerítéstípus, amely két dimenziós, vagyis sík felületekkel rendelkezik, és eltér a 3D táblás kerítéstől, amely háromdimenziós mintázatokkal rendelkezik. Itt vannak a 2D táblás kerítés jellemzői:

Mintázat és dizájn:

A 2D táblás kerítések paneljei sík felületek, és általában egyszerű, rácsos kivitelben készülnek. Az egyszerűbb dizájn miatt ezek a kerítések általában letisztultabb megjelenést kölcsönöznek a környezetnek. A 3D kerítéshez képest ez a fajta kerítéselem sokkal több alapanyagot vesz fel és vastagabb drót szükségeltetik az elkészítéséhez. Emiatt árban nem olyan kedvező mint 3D testvére.

Magasság és magassági variációk:

A 2D táblás kerítések különböző magasságokban kaphatók, így lehetőség van választani a kívánt magasságot a biztonsági és esztétikai igényeknek megfelelően.

 

Táblaméretek:

1230 mm x 2506 mm

1430 mm x 2506 mm

1630 mm x 2506 mm

1830 mm x 2506 mm

2030 mm x 2506 mm

 
 

 

2D táblás kerítés elemünk műszaki adatai:

  • Drótvastagság: 6 / 5 / 6 mm (Huzal tolerancia +- 0,1 mm)
  • szemméret 200 x 50 mm (belső lyukméret: 50 mm +-1mm) 
  • Elérhető: Horganyzott, RAL 6005 (sötét zöld), és RAL 7016 (antracit szürke) színekben.

 

 

 

Színválaszték:

Ezek a kerítések elérhetők számos különböző színben, így könnyen illeszthetők a környező tervezéshez és építészethez. A leggyakoribb színek a zöld és az antracit, melyek készletünkön is azonnal fellelhető. Ezen kívül standard színként további színek is elérhetőek. Azonban a színválasztéknak csak a képzelet szab határt mivel 50 tábla esetén lehetőség nyílik bármilyen elképzelés megvalósításra. Egyedi szín esetén viszont csak a 3-5 hetes gyártási idővel kell kompromisszumot kötnünk. 

Összességében a 2D táblás kerítések színválasztéka lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy személyre szabják a kerítést az adott környezet és igények szerint, és emellett hozzájárul az esztétikai vonzerőhöz és a környezeti harmóniához.

 

Telepítés:

A 2D táblás kerítések általában könnyen telepíthetők, mivel gyakran rendelkeznek egyszerű csatlakozó rendszerrel. Az összeszerelés során nincs szükség hegesztésre vagy bonyolult építési folyamatokra. Leegyszerűsítve a dolgot az oszlopok bebetonozását követően, a már stabil oszlopokra elegendő a megfelelő rögzítő bilincsel rögzíteni az általunk választott színű és magasságú kerítéstáblákat. (Pontosabb információkat a telepítési útmutatóban találsz)

 

Karbantarthatóság:

Az acél amely több védelmi réteggel rendelkezik ellenállnak a korróziónak és a rozsdának, ezért ezek a kerítések hosszú élettartammal rendelkeznek és kevés karbantartást igényelnek.

 

Kiegészítők:

A 2D táblás kerítésekhez számos kiegészítő is elérhető, például kapuk, zárak, díszítő elemek.

 

A 2D táblás kerítések egyszerűségük és letisztult dizájnjuk miatt sokféle környezetben alkalmazhatók, és különféle célokat szolgálhatnak, például díszítéstől és határkijelöléstől kezdve a biztonság és a magánélet védelemig. A választás során vegye figyelembe az adott helyszín és az igények sajátosságait.

Bevonatok és színek

Standard színek

RAL6005
RAL7016
Horganyzott

Egyedi színek

RAL5010
RAL6018
RAL7040
RAL8017
RAL9003
RAL9005

Kiszállítással kapcsolatos információk: Szállítási információk

Ajánlatkérés

Termék átvétele

 

File-ok felöltése:

Engedélyezett file típusok:
pdf, doc, docx, xls, xlsx, jpg, jpeg, png, zip, rar

VanoLemez

Kapcsolat

Lemezstruktúra Kft.

2360 Gyál, Vállalkozói Park Hrsz:4375/25
Adószám: 28772866-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-207749

2D Porfestett táblás kerítés ára megtalálható weboldalunkon, vagy kérjen egyedi ajánlatot.