Bilincsek

Nettó 420 Ft/darabtól (Bruttó 533 Ft/darabtól)

A felfogatás elengedhetetlen eszközei! Bilincseinkkel gyerekjáték a táblák felfogatása, hiszen 1 bilincs esetén maximum két darab csavar behajtására van szükség. Bilincsek fajtái: Köztes bilincs Vég bilincs Sarok bilincs    

Kiszállítással kapcsolatos információk: Szállítási információk

Letölthető fájlok

A 3D kerítésekhez szükséges bilincsek vagy rögzítő elemek a kerítés panelek és oszlopok rögzítésére szolgálnak. Ezek az alkatrészek kulcsfontosságúak a kerítés stabilitásának és szilárdságának biztosításában. Itt vannak a 3D kerítésekhez szükséges bilincsekkel kapcsolatos tudnivalók:

 

Anyagok:

A bilincsek általában ugyanabból az anyagból készülnek, mint a kerítés paneljei és oszlopai. Ez azért fontos, mert az azonos anyag használata biztosítja a megfelelő szilárdságot és tartósságot, és elkerüli a korróziót és a rozsdát.

 

Méretek és típusok:

A bilincsek különböző méretűek lehetnek, hogy megfeleljenek a kerítés paneljeinek és oszlopainak méretéhez. A leggyakrabban 60X40-es bilincsekkel találkozhatunk. Azonban a típusok széles skáláját kínálják, például egyszerű csavarok, kampók vagy speciális rögzítő elemek, amelyek biztonságosan tartják a paneleket az oszlopokhoz.

 

Telepítési folyamat:

A bilincsek telepítése általában egyszerű, de gondosan kell elvégezni. Általában a panelek egyik végét rögzítik az oszlophoz, majd a másik végükel.

 

Szín és bevonat:

A bilincsek elérhetők a 3D kerítés színválasztékával megegyező színben és bevonattal. Ennek eredményeként azok könnyen illeszthetők a kerítés megjelenéséhez és összhangjához.

 

Mennyiség és elrendezés:

A bilincsek számát és elrendezését a kerítés típusa és mérete határozza meg. 1530mm-es és magasabb tábla esetén már három, ezen magasság alatt pedig 2 bilincsel szükséges a kerítést rögzíteni.

 

Biztonság és stabilitás:

A megfelelően rögzített bilincsek kulcsfontosságúak a kerítés biztonságos működéséhez és stabilitásához. Ha a bilincsek nem megfelelően vannak felszerelve vagy nem erősítik meg megfelelően a paneleket az oszlopokhoz, akkor a kerítés veszélyesen ingadozhat vagy instabil lehet.

 

A 3D kerítésekhez szükséges bilincsek tehát fontosak a kerítés telepítési folyamatában, és hozzájárulnak a kerítés stabilitásához, megbízhatóságához és esztétikájához. A telepítés során gondoskodni kell arról, hogy a bilincsek megfelelően legyenek felszerelve, és az összeszerelés során tartsa be a gyártó által előírt utasításokat.

Bevonatok és színek

Készletes színek

RAL6005
RAL7016

Egyedi színek

RAL5010
RAL6018
RAL7040
RAL8017
RAL9003
RAL9005
Horganyzott

Kiszállítással kapcsolatos információk: Szállítási információk

Ajánlatkérés

Termék átvétele

 

File-ok felöltése:

Engedélyezett file típusok:
pdf, doc, docx, xls, xlsx, jpg, jpeg, png, zip, rar

VanoLemez

Kapcsolat

Lemezstruktúra Kft.

2360 Gyál, Vállalkozói Park Hrsz:4375/25
Adószám: 28772866-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-207749

Bilincsek, hogy stabil legyen táblás kerítés rendszere! Szerezze be most minden kiegészítőt készletről!