T75 Teherhordó trapézlemez

Egyedi árképzés /06 70 650 0957/

A nagy szilárdsági paraméterek miatt nagy ipari és kereskedelmi létesítmények építésekor használják őket. Ezek a lemezek nagy fesztávú teherhordó szerkezetekben és mennyezeteknél használhatók. A trapézprofilok szilárdságát nemcsak a domborítás magassága, a felhasznált lemez vastagsága, hanem a támasztékok távolsága is jelentősen befolyásolja.

Kiszállítással kapcsolatos információk: Szállítási információk

Műszaki adatok

 • Fedőszélesség:915 mm
 • Teljes szélesség:920 mm
 • Ajánlott max. lemezhossz:13500 mm
 • Lemezvastagság:0,88 - 1,25 mm
 • Profilmagasság:75 mm
 • Hosszúság:13500 mm
 • Súly:6,23 - 8,9 kg

T75 műszaki jellemzők:

Ha a minőségre nagy garanciát vállalunk, akkor nagy tereket is kell lefednünk: T75 trapézlemezünk mind a minőséghez, mind pedig a csarnokok és egyéb nagy területű létesítmények lefedéséhez is ért. Ennek köszönhetően trapézlemezünk nagyságrendekkel a többi lemez előtt áll vásárlóink favorit-listáján. T75 trapézlemezünk műszaki adatai aláírják-e a minőséget: fedőszélessége 915 mm, míg teljes szélessége körülbelül 920 mm. Ajánlott maximális lemezhosszúsága 13 500 mm. T75 trapézlemezeink vastagsága 0,7 - 1,00 mm, a profilmagasság pedig 75 mm. Összeszerelése is igen könnyű – csarnokok fedéséhez bátran ajánljuk! A nagy terekben rejlik T75 trapézlemezünk minőségének kulcsa! A nagy területű egységek, csarnokok határait pedig T75 trapézlemezünk fogja lefedni!

Felhasználási területek:

 • ​raktárcsarnokok valamint közlétesítmények
 • bevásárló központok burkolataként
 • zsaluzatba helyezés, mennyezet kialakítás

Fontos információk:

 • Gyártási idő: egyedi hosszméretben körülbelül 2-3 hét. 
 • Szállítás egyedi egyeztetés alapján

További ajánlatunk:

Kerítés vagy oldalfal építése esetén ajánljuk trapézlemezink széles választékát. Erre a célra két lemezünk a W8 és T8 trapézlemezek felelnek meg, melyek 8 mm-es bordamagassággal rendelkeznek és esztétikailag is mutatós látványt érhetünk el velük. W10 és T14 trapézlemezek is megtalálhatóak kínálatunkban ezeket szintén oldalfal vagy kerítés kialakításához érdemes használni. A különbség a bordamagasságok között van - négy lehetőség közül tudja kiválasztani az Ön számára legalkalmasabb trapézlemezt. Tetőre tilos felhelyezni alacsony bordamagasságú trapézlemezt mivel nincsenek ellátva vízelvezető horonnyal és így fennáll a beázás veszélye! 

W18 és T18 trapézlemezeink már alkalmazhatóak tetőkre és oldalfalakra egyaránt. Bordamagasságuk 18 mm és rendelkeznek vízelvezető horonnyal így a lapostető kedvelői bátran alkalmazhatják őket. Továbbá W18 trapézlemezünkben megtalálható mikroborda nem csak esztétikusabbá teszi az összképet, hanem plusz merevséget is ad a lemeznek.

Ön ipari- és mezőgazdasági területen tevékenykedik vagy szeretne egy csarnokot esetleg gabonatárolót? Kiváló megoldás lehet T18/W18 trapézlemezünk erre a célra, de ha biztosra akar menni vegye szemügyre T35 vagy W35 trapézlemezeinket. A nagy területek lefedésében nagyszerűen alkalmazhatóak, mert akár 12000 mm hosszméretben is lendelhetőek! 

Teherhordó lemezeink is nagyon fontos szerepet töltenek be az épületek stabiliásában, hiszen alkalmazhatjuk őket bennmaradó zsaluzatként vagy falak/tetők kialakításához is egyaránt. T55 és W60 trapézlemezünk nem fog csalódást okozni önnek! Nagyszerű minőség kedvező áron!

A nagy szilárdsági paraméterek miatt nagy ipari és kereskedelmi létesítmények építésekor használják őket. T75, T137, T153 lemezek nagy fesztávú teherhordó szerkezetekben és mennyezeteknél használhatóak. Keresse fel értékesítőinket e-mailben vagy telefonon, hogy a legkedvezőbb ajánlatot tudjuk nyújtani Önnek.

Kiszállítással kapcsolatos információk: Szállítási információk

Ajánlatkérés

Termék átvétele

 

File-ok felöltése:

Engedélyezett file típusok:
pdf, doc, docx, xls, xlsx, jpg, jpeg, png, zip, rar

VanoLemez

Kapcsolat

Lemezstruktúra Kft.

2360 Gyál, Vállalkozói Park Hrsz:4375/25
Adószám: 28772866-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-207749

T75 Teherhordó trapézlemezünk használható különböző ipari és mezőgazdasági nagy területű építmények/csarnokok építéséhez. Merevségét magas és sűrű bordázata biztosítja valamint alkalmazása gyakori laposabb tetőknél is.