T153 Teherhordó trapézlemez

Egyedi árképzés /06 70 650 0957/

T153 teherhordó trapézlemezünk egy olyan termék, melyet nagy fesztávok átívelésénél ajánlunk alkalmazásokra, ahol ez a teherhordó lemez zsaluzatként funkcionál. Az esetek többségében szigetelt tetők esetében haszonsítják. Igazán gazdaságos lehetőség is mivel ha a tervhez igazítjuk a lapok nagyságát akkor a kivitelezés gazdaságossága maximális lesz vagy csak nagyon minimális mennyiségű felesleggel kell számolnunk.

Kiszállítással kapcsolatos információk: Szállítási információk

Műszaki adatok

 • Fedőszélesség:840 mm
 • Teljes szélesség:860 mm
 • Ajánlott max. lemezhossz:13500 mm
 • Lemezvastagság:0,88 - 1,25 mm
 • Profilmagasság:153 mm
 • Súly:7,83 -11,13 kg
 • Festék védőréteg:Fényezett poliészter 15 µm

Gyártási jellemzők

T153 trapézlemezünk a minőség kizárólagos felsőfokát ígéri – és be is tartja: trapézlemezünk nagy szilárdságú, igen stabil magas építési profil, amelyet a gerendák és oszlopok közti távolság befedéséhez javaslunk. T153 trapézlemezünk műszaki adatai a lemezzel együtt állják ki az idő kegyetlen próbáját: fedőszélessége 840 mm, míg teljes szélessége körülbelül 860 mm. Ajánlott maximális lemezhosszúsága 13 500 mm. T153 trapézlemezeink vastagsága 0,75 - 1,25 mm, a profilmagasság pedig 153 mm. Kialakítása, stabilitása és szilárdsága lemezünk a vegytiszta ígéret!  Oszlopok és gerendák közti hézagok, nagyobb távolságok befedéséhez bátran ajánljuk. A kérhető bevonat poliester is lehet! Az ígéret szép szó, de T153 trapézlemezünk talán még szebb is! 

Az ekkora terek áthidalásához T153 trapézlemezünket szokták választani - nem véletlenül! T153 trapézlemezünk nemcsak a nagy terek, hanem a nagy feladatok megoldása is!

Felhasználási területek:

 • oszlopok vagy gerendák közötti nagy távolságok átívelése
 • bevásárlóközpontok, logisztikai és gyártó központok, közlétesítmények
 • egyéb nagy alapterületű létesítmények/csarnokok

Fontos információk:

 • Gyártási idő: egyedi hosszméretben körülbelül 3 hét. 
 • Szállítás egyedi egyeztetés alapján

További ajánlatunk:

Kerítés vagy oldalfal építése esetén ajánljuk trapézlemezink széles választékát. Erre a célra két lemezünk a W8 és T8 trapézlemezek felelnek meg, melyek 8 mm-es bordamagassággal rendelkeznek és esztétikailag is mutatós látványt érhetünk el velük. W10 és T14 trapézlemezek is megtalálhatóak kínálatunkban ezeket szintén oldalfal vagy kerítés kialakításához érdemes használni. A különbség a bordamagasságok között van - négy lehetőség közül tudja kiválasztani az Ön számára legalkalmasabb trapézlemezt. Tetőre tilos felhelyezni alacsony bordamagasságú trapézlemezt mivel nincsenek ellátva vízelvezető horonnyal és így fennáll a beázás veszélye! 

W18 és T18 trapézlemezeink már alkalmazhatóak tetőkre és oldalfalakra egyaránt. Bordamagasságuk 18 mm és rendelkeznek vízelvezető horonnyal így a lapostető kedvelői bátran alkalmazhatják őket. Továbbá W18 trapézlemezünkben megtalálható mikroborda nem csak esztétikusabbá teszi az összképet, hanem plusz merevséget is ad a lemeznek.

Ön ipari- és mezőgazdasági területen tevékenykedik vagy szeretne egy csarnokot esetleg gabonatárolót? Kiváló megoldás lehet T18/W18 trapézlemezünk erre a célra, de ha biztosra akar menni vegye szemügyre T35 vagy W35 trapézlemezeinket. A nagy területek lefedésében nagyszerűen alkalmazhatóak, mert akár 12000 mm hosszméretben is lendelhetőek! 

Teherhordó lemezeink is nagyon fontos szerepet töltenek be az épületek stabiliásában, hiszen alkalmazhatjuk őket bennmaradó zsaluzatként vagy falak/tetők kialakításához is egyaránt. T55 és W60 trapézlemezünk nem fog csalódást okozni önnek! Nagyszerű minőség kedvező áron!

A nagy szilárdsági paraméterek miatt nagy ipari és kereskedelmi létesítmények építésekor használják őket. T75, T137, T153 lemezek nagy fesztávú teherhordó szerkezetekben és mennyezeteknél használhatóak. Keresse fel értékesítőinket e-mailben vagy telefonon, hogy a legkedvezőbb ajánlatot tudjuk nyújtani Önnek.

Kiszállítással kapcsolatos információk: Szállítási információk

Ajánlatkérés

Termék átvétele

 

File-ok felöltése:

Engedélyezett file típusok:
pdf, doc, docx, xls, xlsx, jpg, jpeg, png, zip, rar

VanoLemez

Kapcsolat

Lemezstruktúra Kft.

2360 Gyál, Vállalkozói Park Hrsz:4375/25
Adószám: 28772866-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-207749

T153 teherhordó trapézlemezünk egy olyan termék, melyet nagy fesztávok átívelésénél ajánlunk alkalmazásokra, ahol ez a teherhordó lemez z ...