T137 Teherhordó trapézlemez

Egyedi árképzés /06 70 650 0957/

T137 teherhordó trapézlemezünk alkalmazása ajánlott olyan építkezéseknél, ahol vagynagy fesztávokat kell átívelni vagy pedig erős szerkezeti merevítésre van szükség. T137 trapézlemezünk benmaradó zsaluzatként is funkciónál valamint legkedveltebb alkalmazási területe kis lejtésű tetők illetve felhasználható még hőszigetelő és vízszigetelő termékek hordozójaként. 

Kiszállítással kapcsolatos információk: Szállítási információk

Műszaki adatok

 • Fedőszélesség:930 mm
 • Teljes szélesség:970 mm
 • Ajánlott max. lemezhossz:13500 mm
 • Lemezvastagság:0,75 - 1,25 mm
 • Profilmagasság:137 mm
 • Vastagság:0,88-1,25 mm
 • Súly:7,83-11,13 kg
 • Festék védőréteg:Fényezett poliészter 15 µm

T137 trapézlemez műszaki jellemzők:

T137 szerkezeti trapézlemezünk igen nagy terhelhetőségű, amelyet bátran ajánljuk nagy fesztávú teherhordó szerkezetek lefedésére!.Trapézlemezeinket leginkább az ipari építészet keretei közt használják. Műszaki adataiban a minőség jól látható mutatói: fedőszélessége 930 mm, míg teljes szélessége körülbelül 970 mm. Ajánlott maximális lemezhosszúsága 13 500 mm. T137 trapézlemezeink vastagsága 0,75 - 1,25 mm, a profilmagasság pedig 137 mm. Kialakítása és nagy terheltsége miatt rendkívül nagy hasznát veszik az ipari építészetben. Ebben rejlik T137 trapézlemezünk minősége. Mi így kínáljuk T137 trapézlemezünkkel az ipari minőséget!

Szilárdsága lehetővé teszi a támaszpontok közötti távolság növelését, miközben megtartja a projektben szükséges terhelések átviteléhez szükséges paramétereket.

Felhasználási területek:

 • oszlopok vagy gerendák közötti nagy távolságok átívelése
 • bevásárlóközpontok, logisztikai és gyártó központok, közlétesítmények
 • egyéb nagy alapterületű létesítmények/csarnokok

Fontos információk:

 • Gyártási idő: egyedi hosszméretben körülbelül 2-3 hét. 
 • Szállítás egyedi egyeztetés alapján

További ajánlatunk:

Kerítés vagy oldalfal építése esetén ajánljuk trapézlemezink széles választékát. Erre a célra két lemezünk a W8 és T8 trapézlemezek felelnek meg, melyek 8 mm-es bordamagassággal rendelkeznek és esztétikailag is mutatós látványt érhetünk el velük. W10 és T14 trapézlemezek is megtalálhatóak kínálatunkban ezeket szintén oldalfal vagy kerítés kialakításához érdemes használni. A különbség a bordamagasságok között van - négy lehetőség közül tudja kiválasztani az Ön számára legalkalmasabb trapézlemezt. Tetőre tilos felhelyezni alacsony bordamagasságú trapézlemezt mivel nincsenek ellátva vízelvezető horonnyal és így fennáll a beázás veszélye! 

W18 és T18 trapézlemezeink már alkalmazhatóak tetőkre és oldalfalakra egyaránt. Bordamagasságuk 18 mm és rendelkeznek vízelvezető horonnyal így a lapostető kedvelői bátran alkalmazhatják őket. Továbbá W18 trapézlemezünkben megtalálható mikroborda nem csak esztétikusabbá teszi az összképet, hanem plusz merevséget is ad a lemeznek.

Ön ipari- és mezőgazdasági területen tevékenykedik vagy szeretne egy csarnokot esetleg gabonatárolót? Kiváló megoldás lehet T18/W18 trapézlemezünk erre a célra, de ha biztosra akar menni vegye szemügyre T35 vagy W35 trapézlemezeinket. A nagy területek lefedésében nagyszerűen alkalmazhatóak, mert akár 12000 mm hosszméretben is lendelhetőek! 

Teherhordó lemezeink is nagyon fontos szerepet töltenek be az épületek stabiliásában, hiszen alkalmazhatjuk őket bennmaradó zsaluzatként vagy falak/tetők kialakításához is egyaránt. T55 és W60 trapézlemezünk nem fog csalódást okozni önnek! Nagyszerű minőség kedvező áron!

A nagy szilárdsági paraméterek miatt nagy ipari és kereskedelmi létesítmények építésekor használják őket. T75, T137, T153 lemezek nagy fesztávú teherhordó szerkezetekben és mennyezeteknél használhatóak. Keresse fel értékesítőinket e-mailben vagy telefonon, hogy a legkedvezőbb ajánlatot tudjuk nyújtani Önnek.

Kiszállítással kapcsolatos információk: Szállítási információk

Ajánlatkérés

Termék átvétele

 

File-ok felöltése:

Engedélyezett file típusok:
pdf, doc, docx, xls, xlsx, jpg, jpeg, png, zip, rar

VanoLemez

Kapcsolat

Lemezstruktúra Kft.

2360 Gyál, Vállalkozói Park Hrsz:4375/25
Adószám: 28772866-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-207749