Superglass/Amourglass PLUS/Monarch tetőzsindely

Nettó 2620 Ft/m2-től(Bruttó 3327 Ft/m2-től)

Az IKO Téglány formájú bitumenes zsindely erős, megbízható borítás, amelyet bátran ajánlunk, ha Téglány zsindelyborítás után érdeklődik. Kategóriánkon belül két nagyobb csoportot különböztettünk meg, hogy sokkal átláthatóbb legyen: az IKO Superglass 3T téglány tetőzsindely, valamint az IKO Armourglass PLUS téglány zsindely. Mindkét Téglány zsindely ajánlott, ha szép, ugyanakkor egyszerűen szerelhető, a hirtelen időjárási változásoknak és viszontagságoknak is ellenálló zsindelyeket keres. Termékeink igen dekoratívak, szép külsőt adnak az otthonnak. Zsindelyeink tartósak, biztonságosak, szépek. Az IKO Téglány zsindely kiváló választás, ha egy biztonságos, mégis szép borítást keres a tetőnek.

Kiszállítással kapcsolatos információk: Szállítási információk

Műszaki adatok

  • Minimum dőlésszög szerelésnél:15°
  • Fedés/csomag:Superglass: 3 m2/csomag, Armourglass PLUS: 2 m2/csomag, Monarch: 2,58 m2/ csomag
  • Zsindelylap/csomag:Superglass: 21 lap/csomag, Armourglass PLUS: 14 lap/csomag, Monarch 18 lap/csomag
  • Össz. garanciális idő:5-25 év

Bevonatok és színek

number one

01 Fekete
03 Amazon Green
07 Árnyalt Barna
10 Vörös
31 Pala Szürke

Superglass

Az IKO Superglass 3T téglány tetőzsindely 10 színárnyalattal rendelkezik, hogy bővíthesse az esztétikai lehetőségeket a tetőre. Ez a zárt zsindelytető sokkal könnyebb szerkezettel rendelkezik, ugyanakkor a tartóssága mégis a cseréppel vetekszik. Igen szép, ugyanakkor lerakása is egyszerű, bármilyen tetőre felrakható. Különösen jól bírja a szélsőséges, extrém időjárási viszonyokat is – mint a hó, a zápor, a zivatar és a fagy. Az IKO Superglass téglány bitumenes zsindelyeink kiemelkedően tartós fedést biztosít – de tartóssága mellett szépsége miatt is sokan keresik. Tegyen vele egy próbát!

01 Fekete
03 Amazon Green
07 Árnyalt Barna
10 Vörös
15 Mélykék
31 Pala Szürke
49 Earthone Cedar
50 Harvard Slate
51 Eastern Grey
52 Dual Black Ultra
53 Autumn Brown
54 Aged Redwood
55 Riviera Red

ARMOURGLASS PLUS

Az IKO Armourglass PLUS téglány zsindely megkerülhetetlen tényezővé nőtte ki magát az elmúlt időben: a magasabb bitumentartalm, 4 tagozatú téglány zsindely megfelel a legmagasabb szintű európai uniós elvárásoknak is, hiszen az EN544-es EU szabvány szerint készült. A zsindelylap négy részre van osztva, emellett 1 méter széles – a lapok tökéletesen illeszkednek egymásba. Ugyanakkor dekoratív jegyekkel is felruházzák az otthont. Az IKO Armourglass PLUS téglány zsindely jó választás, ha a praktikum és az esztétikum ugyanolyan fontos a választáskor.

01 Fekete
03 Amazon Green
07 Árnyalt Barna
10 Vörös
31 Pala Szürke

MONARCH

Ha ugyanúgy számít a biztonság és a tartósság, akkor nem szabad elmennünk az IKO Monarch APP modifikált téglány IKO bitumenes tetőzsindely mellett. Termékünk a piac szinte megkerülhetetlen tényezője lett, amely amellett, hogy egy téglalap alakú, APP-pal módosított tetőzsindely, elérhető a klasszikus színekben is. Milyen előny származik abból, ha az IKO Monarch zsindely felől dönt? Zsindelyünk továbbfejlesztett prémium zsindely – polymermódosított bitumennel gyártva -, a zsindely maga is vastagabb, hideghajlíthatósága kivételesen jó, ugyanakkor ellenáll a melegnek is. Emellett biztosított a maximális élettartam az APP modifikált bitumennek köszönhetően.

01 Fekete
07 Árnyalt Barna
10 Vörös
31 Pala Szürke

Kiszállítással kapcsolatos információk: Szállítási információk

Ajánlatkérés

Termék átvétele

 

File-ok felöltése:

Engedélyezett file típusok:
pdf, doc, docx, xls, xlsx, jpg, jpeg, png, zip, rar

VanoLemez

Kapcsolat

Lemezstruktúra Kft.

2360 Gyál, Vállalkozói Park Hrsz:4375/25
Adószám: 28772866-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-207749

Az IKO Superglass és Amourglass formájú bitumenes zsindelyek erős, megbízható borítások, amelyeket bátran ajánlunk. IKO Superglass/Aourglass bitumenes Zsindely ár megtalálható a weboldalunkon, vagy kérjen ajánlatot.