Number One Hódfarkú zsindely

Nettó 2680 Ft/m2-től(Bruttó 3404 Ft/m2-től)

Az IKO BIBER Hódfarkú formájú bitumenes zsindelyeink a régi tető klasszikus formáját adja vissza. Nem véletlen hogy oly annyira is sikeres mind melléképületek mind pedig lakóházak tetőjén. Legyen szó klasszikus kisvárosi környezetről, esetleg nagyvárosi újépítésű negyedekről, az IKO Biber Hódfarkú bitumenes zsindely mind a két esetben megállja a helyét. 

Kiszállítással kapcsolatos információk: Szállítási információk

Műszaki adatok

  • Minimum dőlésszög szerelésnél:15°
  • Fedés/csomag:Superglass-Biber: 3 m2/csomag, Victorian PLUS: 2 m2/csomag
  • Zsindelylap/csomag:Superglass-Biber: 21 lap/csomag Victorian PLUS: 14 lap/csomag
  • Össz. garanciális idő:5-25 év

Bevonatok és színek

Number One Biber

01 Fekete
03 Amazon Green
07 Árnyalt Barna
10 Vörös

Superglass Biber

Az IKO Superglass Biber Hódfarkú Tetőzsindely a klasszikus tetőzeteket kedvelő vásárlók kedvencei közé tartozik, mivel ez a típus stílusában inkább a hagyományos tetőkhöz, mint a modern szerkezetekhez áll közelebb. Ugyanakkor fontos kiemelnünk, hogy tévhit, hogy csak a hagyományos tetőkön mutatna jól az IKO Superglass zsindely. Nagy népszerűsége a sokoldalúságból fakad: kiváló minőségű, emellett könnyű felrakni, kellemes vöröses színben is kapható, amely a hagyományos cserepekre hajaz. Ugyanakkor különösen jól bírja a szélsőséges, extrém időjárási viszonyokat is. Megfelelő alászigeteléssel a hőtartó képességére sem lehet majd panasz.

01 Fekete
03 Amazon Green
07 Árnyalt Barna
10 Vörös
15 Mélykék

Victoria Plus

Az IKO Victorian PLUS hódfarkú bitumenes zsindely különös helyet foglal el a piacon magas bitumentartalma miatt köszönhető ez a vastagabb üvegfátyol hordozójának. A Victorian zsindely a világ valamennyi szabványelvárását rég túlteljesítette. Ugyanakkor nem elég csak a minőségét említeni leírásunkban, hiszen a stílusa miatt is rengetegen keresik: az IKO Victorian PLUS hódfarkú zsindely az egyik legszélesebb színválasztékban gyártott hódfarkú zsindely. Termékünk rendkívül nagy népszerűségnek örvend – kiváló minősége miatt. Ne pont Ön legyen, aki nem próbálja ki!

01 Fekete
10 Vörös

Kiszállítással kapcsolatos információk: Szállítási információk

Ajánlatkérés

Termék átvétele

 

File-ok felöltése:

Engedélyezett file típusok:
pdf, doc, docx, xls, xlsx, jpg, jpeg, png, zip, rar

VanoLemez

Kapcsolat

Lemezstruktúra Kft.

2360 Gyál, Vállalkozói Park Hrsz:4375/25
Adószám: 28772866-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-207749

Az IKO BIBER Hódfarkú formájú bitumenes zsindelyeink a régi tető klasszikus formáját adja vissza. IKO HÓDFARKÚ Bitumenes Zsindely ára megtalálható a weboldalunkon, vagy kérjen ajánlatot.