Diamant PLUS/DiamantShield PLUS zsindely

Nettó 4826 Ft/m2-től(Bruttó 6129 Ft/m2-től)

Nézzen szét IKO Gyémánt kategóriánkban, ha egy megbízható, különleges, erős zsindely után érdeklődik. A Gyémánt zsindely különleges vágási formulát követ, amely a kiváló minősége mellett bitumentartalmában is magas értékeket mutat. Az IKO Gyémánt rendelkezik az egyik legmagasabb bitumentartalommal a piacon. A zsindely teljes hátoldala öntapadós. Prémium kategóriás termékről van szó, amely az IKO által gyártott polimerrel modifikált bitumenes termékek egyike, így extra tartós, extra erős, extra biztonságos is. Kategóriánkon belül három külön csoportot különítettünk el: az IKO Diamant PLUS gyémánt zsindely, a IKO Diamantshield öntapadó gyémánt zsindely és a IKO Monarch-Diamant modifikált gyémánt zsindely.

Kiszállítással kapcsolatos információk: Szállítási információk

Műszaki adatok

  • Minimum dőlésszög szerelésnél:15°
  • Fedés/csomag:Diamant Plus: 2 m2/csomag, DiamantShield: 2,46 m2/csomag, Monarch-Diamant: 2,46 m2/csomag
  • Zsindelylap/csomag:Diamant Plus: 18 lap/csomag, DiamantShield: 22 lap/csomag, Monarch-Diamant: 22 lap/csomag
  • Össz. garanciális idő:5-25 év

Bevonatok és színek

Diamant PLUS

Ha különleges kialakítású zsindelyek után érdeklődik, akkor az IKO Diamant PLUS gyémánt zsindely jó választás: a gyémánt alakú zsindelyek közül külön kiemelkedik a Diamant, amely vastag üvegfátyol hordozóval van ellátva. Emellett bitumentartalma is igen magas: extra védelem, extra biztonság hosszú évekig. Ha szétvágjuk a hármas tagozatot, akkor tetőgerinc fedésére is alkalmas, mivel egy meglehetősen széles zsindely. Tegyen egy próbát különleges IKO Diamant PLUS-unkkal, ha egy különleges kialakítású, biztonságos, széles lefedést biztosító zsindely érdekli!

01 Fekete
03 Amazon Green
07 Árnyalt Barna
10 Vörös
31 Pala Szürke

Számos zsindelyünkhöz hasonlóan az IKO Diamantshield öntapadó gyémánt zsindely hátoldala is öntapadós réteggel van ellátva, így hatékony védelmet biztosít a beázások, viharok, esőzések, havazások ellen. A zsindely háromszög alakú. Modern, esztétikus jegyekkel ruházza fel az otthonát. A Diamantshield zsindely valódi pajzzsal ruházza fel az otthont, ugyanakkor gazdaságosabb megoldást is nyújt, mint az egyéb borítások. Egészen 15°-os tetőlejtésig ajánljuk. Minden projekttel kompatibilis: így a világ minden szegletében bátran alkalmazható.

01 Fekete
10 Vörös
31 Pala Szürke

Monarch-Diamant

Az IKO Monarch-Diamant modifikált gyémánt bitumenes zsindely abban különbözik a hagyományos IKO zsindelyektől, hogy jóval vastagabb, ráadásul alacsony hőmérsékleten jobban hajlik. A Monarch-Diamant egy bitumennel továbbfejlesztett zsindely. Gyémánt alakú, polimerrel modifált: ebből következik, hogy nagyon jól ellenáll az időjárás hirtelen változásainak és az extrém időjárási körülményeknek, mint a jég, a nagy hőingadozás, az erős szél, havazás, vagy a viharok. Elegáns, ugyanakkor modern tetőborítás, amely két színben kapható: gyémántszürke, és az elegáns fekete.

01 Fekete
31 Pala Szürke

Kiszállítással kapcsolatos információk: Szállítási információk

Ajánlatkérés

Termék átvétele

 

File-ok felöltése:

Engedélyezett file típusok:
pdf, doc, docx, xls, xlsx, jpg, jpeg, png, zip, rar

VanoLemez

Kapcsolat

Lemezstruktúra Kft.

2360 Gyál, Vállalkozói Park Hrsz:4375/25
Adószám: 28772866-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-207749

Nézzen szét IKO Gyémánt kategóriánkban, ha egy megbízható, különleges, erős zsindely után érdeklődik. IKO GYÉMÁNT Bitumenes Zsindely ára megtalálható weboldalunkon, vagy kérjen ajánlatot.