Cambridge Xpress/Cambridge Xtreme 9,5° zsindely

Nettó 4417 Ft/m2-től(Bruttó 5610 Ft/m2-től)

Az IKO Cambridge valódi térhatású, laminált zsindely, amelyre gyakran használjuk az elnyűhetetlen jelzőt is - okkal. Észak Amerikában már az egyik legnépszerűbb tetőfedő anyag, szinte mindenhol a Cambridge zsindely-szerű tetőfedő anyagokkal borítják az otthontetőt. A zsindely népszerűségének oka pedig robosztusságában, tartósságában és ár-érték arányában van. Az IKO Cambridge meggyőző struktúrával rendelkező tetőzsindelyzsindely, amely a hagyományos téglány zsindelyeket nagyrészt már kiszorította a piacról. Azonban nem szabad elmenni amellett, hogy a kezdősorra és a gerincre ugyanúgy a színben egyező téglány zsindely javasolt. IKO Cambridge bitumenes zsindely olyan színes granulátumokat tartalmaz, amelyek a zsindely vízzáró bitumenét védik és a védelem egy esztétikus külsőben mutatkozik meg. Kategóriánkon belül két csoportot különítettünk el: Xpress és Xtreme zsindelyek.  

Kiszállítással kapcsolatos információk: Szállítási információk

Műszaki adatok

  • Minimum dőlésszög szerelésnél:15°
  • Fedés/csomag:Cambridge Xtreme 9,5°: 3,10 m2/csomag, Cambridge Xpress: 3,10 m2/csomag
  • Zsindelylap/csomag:Cambridge Xtreme 9,5°: 20 lap/csomag, Cambridge Xpress: 20 lap/csomag
  • Platinum garanciális idő:15 év
  • Össz. garanciális idő:5-25 év

Bevonatok és színek

Cambridge Xpress

A Cambrige Xpress két rétegű, nagy zsindelymérettel rendelkező tetőanyag, amely különösen jól bírja a szélsőséges időjárási viszonyokat is – mint a hó, a zápor, a zivatar és a fagy. Ugyanakkor a hagyományos jegyeket is szépen őrzi: kellemes vöröses színben is kapható, amely mindig alkalmazkodni fog az igényeinkhez, és amely a klasszikus tetőszínre hajaz. Továbbá olyan színeket kínálunk, amelyek minden házhoz megfelelően passzolnak.

 Amiben pedig kiemelkedően teljesít a Cambridge Xpress zsindely, az az ár-érték arány: nem is találunk hirtelen mást, amely ennyire olcsón adná vissza ugyanezt a tartósságot és minőséget, amelyet az Xpress képvisel. Az IKO 3D-s bitumenes tetőzsindely "Cambridge Xpress Lane" azaz extra szögelési sávval rendelkezik, ami a gyors felhelyezést segíti.  Az IKO Cambridge Xpress tökéletes különböző projektek megvalósítására,  vagy akár felújításhoz is tudjuk ajánlani köszönhetően a lenyűgöző alsó tetőlejtés határértéknek.

43 Amazon Green
49 Earthone Cedar
50 Harvard Slate
51 Eastern Grey
52 Dual Black
53 Autumn Brown
54 Aged Redwood
55 Riviera Red

Cambridge Xtreme

A Cambridge Xtreme zsindely különös termék: teljes felületén öntapadó, duplán laminált, két rétegű, emellett nagy zsindelymérettel is rendelkezik, így különösen jól bírja a szélsőséges időjárási viszonyokat is – mint a hó, a zápor, a zivatar és a fagy. Ugyanakkor nemcsak praktikus, hanem esztétikus is: dekoratívvá és széppé teszi a tetőt. Amiben pedig kiemelkedően teljesít a Cambridge Xpress zsindely, az a felhasználhatósága hiszen 9,5°egészen 90°ig!!! felhelyezhető. A Cambridge Xtreme zsindelyünkkel garantáltan nem fog csalódni!

43 Amazon Green
50 Harvard Slate
52 Dual Black
53 Autumn Brown
54 Aged Redwood
55 Riviera Red

Kiszállítással kapcsolatos információk: Szállítási információk

Ajánlatkérés

Termék átvétele

 

File-ok felöltése:

Engedélyezett file típusok:
pdf, doc, docx, xls, xlsx, jpg, jpeg, png, zip, rar

VanoLemez

Kapcsolat

Lemezstruktúra Kft.

2360 Gyál, Vállalkozói Park Hrsz:4375/25
Adószám: 28772866-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-207749

Az IKO Cambridge valódi térhatású, laminált zsindely, amelyre gyakran használjuk az elnyűhetetlen jelzőt is - okkal. Részleteket, árakat keresse weboldalunkon, vagy hívjon minket telefonon.