ArmourShield ® PLUS zsindely

Nettó 3595 Ft/m2-től(Bruttó 4566 Ft/m2-től)

Az IKO Méhsejt zsindely különös helyet foglal el a zsindelyek piacán. Népszerűségük oka is egyedülállóságukban keresendő. Ha egy olyan zsindely után nézelődik, amely rengeteg embernek bevált már, akkor ajánljuk IKO Méhsejt kategóriánkat. A színválaszték igen gazdag, az alapszínek mellett a legtöbb hagyományos szín árnyékcsíkolt változattal is kapható. Miért jó ez? Mert így a tető a laposságából fog veszíteni, ugyanakkor a zsindely ezzel egyetemben masszív külsőt is kölcsönöz neki. Függőleges falra, “kutyaólra”, manzárd ablak oldalára, tűzfalra is szegezhető. Az IKO Méhsejt mind a piacon, mind pedig oldalunkon különleges helyet foglal el: tegyen vele egy próbát, ha már itt jár úgyis leírásunkban!

Kiszállítással kapcsolatos információk: Szállítási információk

Műszaki adatok

  • Minimum dőlésszög szerelésnél:15°
  • Fedés/csomag:Superglass-Hex: 3 m2/csomag, ArmourShield: 3 m2/csomag
  • Zsindelylap/csomag:Superglass-Hex: 22 lap/csomag, ArmourShield: 22 lap/csomag
  • Össz. garanciális idő:5-25 év

Bevonatok és színek

Superglass Hex

Ha öntapadó zsindely után nézelődik, akkor az IKO Superglass Hex öntapadó méhsejt tetőzsindely kiváló választás, mivel a teljes hátoldala öntapadó réteggel van ellátva. Termékünk 3 tagozatú, SBS modifikált ragasztóval kent zsindely - az IKO legújabb méhsejtmintás fejlesztése. Kivitelezésben igen erős, amely ugyanakkor a divatos és a klasszikus igényeket is kielégíti. Rengeteg színben kapható: ezt pedig azért érdemes kiemelni, mert a Superglass Hex zsindely színtartó, nem szívja ki a nap, nem csúnyul. Íves tetőkre és függőleges részekre is felszerelhető, mindenféleképpen időjárásálló borítást fog biztosítani otthonának. A méhsejt ugyan szokatlan lehet elsőre, mégis szép látványt biztosít. Könnyű vele a munka.

01 Fekete
03 Amazon Green
07 Árnyalt Barna
10 Vörös
20 Árnyékolt Vörös
23 Amazon Green Ultra
27 Árnyékolt Barna

ArmourShield

Ha kiváló öntapadó zsindely után nézelődik, akkor az IKO Armourshield Plus öntapadó méhsejt zsindely első blikkra kiváló választás lehet. Termékünk szélcsatornában tesztelt, időjárásbiztos méhsejt zsindely, amely a több, mint 200 km/h-s szélnek is ellenáll. Ezt a szélcsatornában végzett vizsgákatok mutatták ki. Így kimondható az is, hogy a ház, amelyet az Armourshield Plus öntapadó zsindely borít, kiemelten erős védelemmel lesz ellátva. A teljes hátoldala ragasztóval ellátott, így a szél sem tudja felszakítani, nem folyik be a csapadékvíz – rendkívül jó szigetelést biztosít. Termékünk esztétikus, rengeteg színben kapható zsindely, amelynek a formatartása is kiváló, így szerelése bármilyen tetőre ajánlott.

01 Fekete
20 Árnyékolt Vörös
23 Amazon Green Ultra
25 Árnyékolt Mélykék
26 Árnyékolt Sötétszürke
27 Árnyékolt Barna
28 Árnyékolt Gránitszürke
34 Árnyékolt Tűzvörös

Kiszállítással kapcsolatos információk: Szállítási információk

Ajánlatkérés

Termék átvétele

 

File-ok felöltése:

Engedélyezett file típusok:
pdf, doc, docx, xls, xlsx, jpg, jpeg, png, zip, rar

VanoLemez

Kapcsolat

Lemezstruktúra Kft.

2360 Gyál, Vállalkozói Park Hrsz:4375/25
Adószám: 28772866-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-207749

Az IKO Méhsejt zsindely különös helyet foglal el a zsindelyek piacán. Népszerűségük oka is egyedülállóságukban keresendő. Zsindely ára megtalálható a weboldalunkon, vagy kérjen ajánlatot.