Blog

Zártszelvény felhasználása a mindennapokban - Vasanyagok a VanoLemez kínálatából2022-12-16

A fémszerkezetek egyik alapegysége a zártszelvény!

Hihetetlenül széles körben használják a mindennapokban acélszerkezetek kialakításához, de akár a gépek és a merevítések területén is találkozhatunk vele. Nem hiába ilyen népszerű: tartós és elképesztő teherbírása van. Azonban nemcsak az építő- és gépiparban használják, otthon a ház körül is rengeteget segíthet. Olvass tovább és tudj meg többet róla!

 

Mi is az a zártszelvény?

A zártszelvény egy acélból készült, nagyon könnyű, ám mégis tartós szerkezet. Oldallapjai előnyös kialakításának köszönhetően a munka is szuper egyszerű vele, könnyen hegeszthető, könnyen megmunkálható. Legyen szó építkezésről, gépiparról, vagy felújításról, a zártszelvények rendkívül sokoldalúan felhasználhatóak. Lássuk, miben segíthetnek Neked a ház körül!

 

Mi mindenre használható a zártszelvény?

A zártszelvény egy rengeteg lehetőséggel bíró építőanyag, szinte végtelen módon felhasználhatod a ház körül. Íme pár példa!

 

Kitűnő kerítés alapanyag

Zártszelvényből komplett kerítésrendszerek hegeszthetőek, legtöbbször azonban csak a kapukat és egyéb bejáratokat készítik ebből az anyagból. Extra erős anyag, megfelelő karbantartás mellett ellenáll az időjárás viszontagságainak, nem vetemedik, így hosszú éveken át eredeti minőségében szolgál majd. A kétszárnyú kapuk vázaként is remekül funkcionál, stabil és megbízható kocsibeálló készíthető.

 

Megingathatatlan tartóelem

Masszivitásának és jól terhelhetőségének köszönhetően a zártszelvények akár önmagukban, akár rendszerbe építve is kiváló tartóelemeknek bizonyulnak. Régi tetőszerkezetek megerősítésére, garázs polcok kialakítására is alkalmas, felhasználhatóságának szinte csak a képzeleted szabhat határt!

 

Merevítésként is remek

Csakúgy, mint tartószerkezetként, merevítésként is remekül funkcionál a zártszelvény. Hegesztett szerkezetek stabilitására, erősítésére, deformációk és egyéb problémák elkerülésére kiváló megoldás.

 

A VanoLemez minőségi vasanyagokkal vár, nézz szét weboldalunkon!

Ajánlatkérés

Termék átvétele

 

File-ok felöltése:

Engedélyezett file típusok:
pdf, doc, docx, xls, xlsx, jpg, jpeg, png, zip, rar

VanoLemez

Kapcsolat

Lemezstruktúra Kft.

2360 Gyál, Vállalkozói Park Hrsz:4375/25
Adószám: 28772866-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-207749

Cserepeslemez, trapézlemez, szendvicspanel, lemezkerítés, bitumenes Iko zsindely, vasanyag, 3D táblás kerítés rövid szállítási határidővel országosan házhozszállítva, akár Gyálon.