Blog

VANO PANEL - típusok, fajták2023-08-14

Ipari, mezőgazdasági vagy lakó? – Mindenre itt a VANO!

Ahogyan szlogenünk is mutatja minden problémára megoldást tud nyújtani VANO szendvicspanelünk! Egészen a kisebb garázsoktól a hatalmas volumenű csarnokokig egyszerű és sokszínű megoldásokkal segítjük vásárlóinkat a megfelelő döntés meghozásában.

VANO panel kínálatunkban megtalálható 5 bordás tetőpanelünk, falpanelünk rejtett és látszó rögzítéssel valamint különleges szendvicspaneljeink például FRIGO panel, mezőgazdasági tető és falpanel, kőzetgyapotos tető és falpanel… 

Kínálatunk oly sokszínű, mint színpalettánk, hiszen az alábbi színekből gond nélkül megoldható a gyártás!

 

Tetőpanel Színek:

 

 

Falpanel Színek:

 

 

Fontos, hogy a színek és töltetek egyaránt befolyásolják a gyártás időtartamát. Különleges színeink esetén sincs ok aggodalomra csupán időben kell leadni a megrendelést a hosszabb átfutási idő miatt. FONTOS, hogy egyedi színek esetén minimum mennyiség feletti rendelés ellenében tudjuk vállalni a teljesítést, azaz 300 m2 felett.


Lássunk pár példát és felhasználást/alkalmazást kínálatunkból:


5 bordás VANO tetőpanel: 


Felhasználása igen sokoldalú, ipari csarnok, garázs, sportcsarnok, logisztikai létesítmények, stb.. 5 merevítő bordával rendelkező szendvicspaneljeinket olyan építészeti szegmensekhez ajánljuk, ahol a tetőszerkezet lejtése nagyobb, mint 7%. A falpanelek mellett a tetőpanelek a leggyakrabban használt szendvicspanelek. Ennek oka, hogy kiváló hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek. Mezőgazdasági és higiénés területekre egyaránt megoldást tudunk nyújtani!

 

Falpanel Rejtett/Látszó rögzítés:


Szendvicspaneljeink vízszintesen és függőlegesen is felszerelhetők – az irányt Ön szabja meg nekik. Praktikusak, ugyanakkor gazdaságos megoldást nyújtanak: bátran ajánljuk figyelmébe, ha költséghatékony, praktikus, és kényelmes megoldást keres. Amennyiben az esztétika is fontos Ön számára válassza rejtett rögzítésű VANO panelt! Alkalmazását ajánljuk ipari csarnokokhoz, kereskedelmi központokhoz, raktárakhoz, élelmiszeripari hűtőlétesítményekhez, társadalmi-kulturális építményekhez.

 

Kőzetgyapot Tetőpanel és Falpanel:


Az ásványgyapot szigetelő anyaggal ellátott panelek alkalmasak a magas tűzállósági határértéket igénylő épületek kialakítására. Azoknál az épületeknél is ajánlott az ásványgyapot szigetelésű panelek alkalmazása, ahol a tűzállósági határérték meghatározása akár több órás is lehet. Kőzetgyapot falpanelünkből elérhető rejtett és látszó csavarozású szendvicspanel. Olyan létesítményekhez ajánljuk alkalmazását, ahol magas a tűzbiztonsági követelményeknek kell megfelelniük és leggyakrabban olyan létesítmények, ahol magas az emberek koncentrációja például bevásárlóközpontok, egészségügyi komplexumok vagy sportlétesítmények.

 

Reméljük tetszett ez a téma, következő blogbejegyzésünkben a töltetek kiválasztásáról és a fegyverzetekről fogunk részletesebben írni, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő VANO panelt, mert mindenre itt a VANO!

 

Ajánlatkérés

Termék átvétele

 

File-ok felöltése:

Engedélyezett file típusok:
pdf, doc, docx, xls, xlsx, jpg, jpeg, png, zip, rar

VanoLemez

Kapcsolat

Lemezstruktúra Kft.

2360 Gyál, Vállalkozói Park Hrsz:4375/25
Adószám: 28772866-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-207749

Cserepeslemez, trapézlemez, szendvicspanel, lemezkerítés, bitumenes Iko zsindely, vasanyag, 3D táblás kerítés rövid szállítási határidővel országosan házhozszállítva, akár Gyálon.