Blog

VANO PANEL - Álmodtunk egy nagyot és megvalósítottuk!2023-07-31

Termék palettánk igazán sokszínű és sokoldalú, egészen a legapróbb kiegészítőktől a többszáz négyzetméteres komplett tetőkön keresztül a szendvicspanelből készült épületekig mindenre tudunk megoldást nyújtani. Most eljött az a nap, hogy szendvicspanel megrendeléseinket sajátmárkás minőségi szendvicspaneljeinkből teljesítsük átlagosan 3-5 hetes átfutással.

Ez egy mérföldkő cégünk számára, hiszen saját márkás VANO panellel egy hatalmas álmunk vált valóra és ez még csak a kezdet! Szeretnénk, ha mindenki megismerné részletesebben a VANO márkát és magát a VANO szendvicspanelt.

Legyen szó tetőpanelről, falpanelről vagy különleges panelünk egyikéről, három különböző töltet, többféle külső és belső fegyverzet és választható mintázat közül lehet személyre szabni egy szendvicspanel megrendelést (pl.: mikrobordázott vagy teljesen síkfelület, fehér vagy színes, PUR/PIR/KGY töltet stb.).

Ismerje meg a VANO panel technikai adatait, hogy még biztosabb legyen döntésében, hiszen a számok beszélnek!

  • Szendvicspanel besorolása: Tűzvédelmi szempontból mind a három töltet különböző tűzvédelmi besorolással rendelkezik. PUR töltetű szendvicspaneljeink „F” tűzvédelmi osztályba sorolhatóak. PIR töltetű szendvicspaneljaink BS1-d0 tűzvédelmi osztályba sorolhatóak. Végezetül kőzetgyapot töltettel gyártott szendvicspanel A2-s1, d0-ás minősítéssel rendelkezik. 
  • Fegyverzet minősége: A töltetet közrefogó lemezfegyverzet anyagminőségét tekintve DX51D, amely AZ100-as védelemmel van ellátva. Mivel a lemezfegyverzet nem csupán cink, hanem alumínium-cink védelemmel van ellátva, amely jobb védelmet jelent a korrózióval szemben. Ezen felül a lemez külső oldala 25µm a belső oldala pedig 9µm festékréteggel van kezelve, hogy a védelem teljeskörű legyen.

 

VANO panelek különböző vastagságokban találhatóak meg kínálatunkban, rendelhető hosszméretek pedig egészen 2 500 mm-től 13 500 mm-ig bármilyen egyedi méretek lehetnek.

 

Lássunk további apró részleteket, amik hozzájárulnak a megfelelő minőségű szendvicspanelhez és a VANO panel tudja!

- Korszerű gépállománnyal történő gyártás, pontos vágás, éles vágó a szép végeredményhez.

- Megfelelő töltet, mert enélkül nem lesz tökéletes a hő- és zajszigetelés.

- Fegyverzet is fontos, hiszen nem mindegy milyen vastag és milyen minőségű lemezek fogják közre a három töltet egyikét.

- Hőmérséklet, ez egyfajta titkos hozzávaló! Megfelelő hőmérséklet + Jóminőségű hab = Tökéletes szendvicspanel

- Pihentetést sokan elfelejtik, nem szabad azonnal pakolni PIR töltetű szendvicspaneleket, mert a habnak idő kell, és ezen nem lehet spórolni.

- A Csomagolás egy utolsó lépés, ahol szintén nem hibázhatunk, mert szállítást tekintve a szendvicspanel egy nagyon érzékeny áru.

 

Amennyiben tetszett a téma és felkeltettük érdeklődését várjuk vissza egy hét múlva, a téma VANO tetőpanel lesz és további hasznos tények és információk szendvicspanelünkről.

Ajánlatkérés

Termék átvétele

 

File-ok felöltése:

Engedélyezett file típusok:
pdf, doc, docx, xls, xlsx, jpg, jpeg, png, zip, rar

VanoLemez

Kapcsolat

Lemezstruktúra Kft.

2360 Gyál, Vállalkozói Park Hrsz:4375/25
Adószám: 28772866-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-207749

Cserepeslemez, trapézlemez, szendvicspanel, lemezkerítés, bitumenes Iko zsindely, vasanyag, 3D táblás kerítés rövid szállítási határidővel országosan házhozszállítva, akár Gyálon.