T8 ECO Trapézlemez

Nettó 2920 Ft/m2-től (Bruttó 3708 Ft/m2) 25 m2 alatt kismennyiségi felár!

T8 ECO trapézlemez előnyei közé tartozik a könnyű felszerelés, kevés tartóelem igény, kiváló időtállósság és a legfontosabb, hogy a famintás felületek királya. Alacsony fajsúlya nem terheli túl az építmény alapzatát.T8 ECO famintás kínálatában nyújt kiemelkedőt. Így széles választékot kínálva a famintás kerítést kedvelő vásárlóinknak.  Használata kisebb szélességű kerítések esetében jó döntésnek bizonyulhat, hiszen nem igényel a szükségesnél nagyobb átfedést vagy anyagveszteséget. Elérhető továbbá fényes és matt bevonatok széles választéka ha Önnek jobban tetszenek az egyszerű, de nagyszerű megoldások. FONTOS, hogy ECO Trapézlemezünk kompatibilis méreteiben  és színeiben NOVA kerítésléceinkkel, így már tényleg csak a képzeletén múlik, hogy milyen kerítést szeretne alkotni udvarának.

Kiszállítással kapcsolatos információk: Szállítási információk

Műszaki adatok

 • Alapanyag:Mindkét oldalán poliészterrel védett horganyzott acéllemez
 • Fedőszélesség:1170 mm
 • Teljes szélesség:1193 mm
 • Ajánlott max. lemezhossz:5000 mm
 • Lemezvastagság:0,45-0,5 mm
 • Profilmagasság:8 mm
 • Súly:3,98-4,45 kg/m2
 • Cink védőréteg:225-275 g/m2

25 m2 alatt kismennyiségi felárat számítunk fel amelyek összege bruttó 10.000Ft/ terméktípus

 

T8 ECO:

A T8 ECO profillemezt az építmény követelményeinek függvényében 0,45 – 0,6 mm-es névleges vastagságban gyártjuk, egyedi méretben.  A standardtól eltérő hosszúságú modulok gyártását a VANOLEMEZ értékesítő munkatársával lefolytatott előzetes egyeztetést követően vállaljuk. T8 ECO trapézlemezünket bátran ajánljuk garázsajtókhoz, konténer borításokhoz, kerítések építéséhez. A T8 hátoldalként a borítás színében vagy kontrasztszínében is jól működő homlokzati egység. Műszaki adatai jól mutatják, hogy egyszerűségében rejlik a minőség kulcsa: fedőszélessége ~1130 mm, míg teljes szélessége 1180 mm. Ajánlott maximális lemezhosszúsága 5000 mm. Hagyományos kinézete mellett összeszerelése is igen könnyű, stílusos, ugyanakkor kellemes látványt biztosít garázsának. Kis méreteiben rejlik T8 ECO trapézlemezünk minőségének kulcsa! 

A T8 ECO trapézlemez leggyakoribb felhasználási területei kerítés, illetve a lakóépületeknél az oromfal burkolása.

8 mm bordamagasságú trapézlemezek:

8 mm-es borda magassággal bíró trapézlemezek oldalfalnak, eresz burkolásának és kerítésnek kiváló választás. A lemezek szélessége adott ezen nem lehet változtatni, azonban ha keskenyebb a lefedendő terület érdemesebb a T8 ECO-t választani. Míg a T8 trapézlemeznek a hasznos szélessége 1170 mm a T8 ECO-nak 1130  mm. Széles szín választék mind faminták, fényes és matt felületekben. W8 és T8 rövidebb idejű átfutással biztosítjuk, mint a T8 ECO-t. Könnyű falsúllyal rendelkeznek, igy nem hat negatívan az épület szilárdságára, tartósságára. 

Trapézlemez előnyei:

 • Széles szín és bevonat skála minden trapézlemezhez.
 • Választható bordamagasságban rendelhető falhoz vagy tetőhöz esetleg bennmaradó zsaluzatként.
 • Egyedi méretre gyártás egészen 6000 mm-ig (T8 / W8 csak 5000 mm-ig kérhető)
 • Pénztrácabarát tetőfedő anyag egyszerű megjelenéssel, de nagyszerű paraméterekkel.
 • Kínálatunkban egyaránt elérhető trapézlemez mikroborda nélkül és hullámlemez mikrobordás erősítéssel
 • A csökkentett, legfeljebb 5 kg/m2 súlyának köszönhetően ideális megoldás könnyű szerkezetekre épített terek lefedésére.

Árak:

A trapézlemezek / hullámlemezek árai függnek a bordamagasságtól, anyagvastagságtól és a bevonatoktól. A színek nem befolyásolják trapézlemezek árait! Az oldalon feltűntetett árak a legvékonyabb (0,35/0,4 mm) vastagságú lemezt tükrözik fényes bevonattal. Ezek induló árak, értékesítőinknél tudnak pontosabb árakat kalkulálni, amik nagyobb vásárolandó mennyiség függvényében változhatnak. Érdemes mérlegelni milyen vastagságot válasszunk, hiszen szinte elenyésző az árkülönbség ha egy 0,5 mm anyagvastagságot választ kerítése alapanyagaként vagy garázs kialakításához. Mivel időtálló megoldásról beszélünk hosszútávra szól ez a döntés! Azonban ha bennmaradó zsaluzatról vagy egy ipari létesítmény tetejéről van szó ott sem szabad megfeletkeznünk az előírásoknak megfelelő anyagvastagságokról. Fontos, hogy T8 ECO trapézlemezünk gyártási ideje hosszabb. mint más trapézlemezünké. Érdemes előre tervezni ha famintás kerítéssel képzeli el jövendőbeli kerítését.

Bevonatai:

 • polyester Fényes (25 µm), 10 év garancia
 • polyester Matt (35 µm), 15 év garancia
 • polyester Faminta / Terepminta / Kő minta 1 oldalas (25 µm), 10 év garancia
 • polyester Faminta 2 oldalas (25 µm), 20 év garancia

Keresztmetszet:

 • Teljes lemezfelület szélessége: 1193 mm
 • Felhasználható szélesség: 1170 mm
 • Lemez hullámmagassága: ~8 mm

További ajánlatunk:

Kerítés vagy oldalfal építése esetén ajánljuk trapézlemezink széles választékát. Erre a célra két lemezünk a W8 és T8 trapézlemezek felelnek meg, melyek 8 mm-es bordamagassággal rendelkeznek és esztétikailag is mutatós látványt érhetünk el velük. W10 és T14 trapézlemezek is megtalálhatóak kínálatunkban ezeket szintén oldalfal vagy kerítés kialakításához érdemes használni. A különbség a bordamagasságok között van - négy lehetőség közül tudja kiválasztani az Ön számára legalkalmasabb trapézlemezt. Tetőre tilos felhelyezni alacsony bordamagasságú trapézlemezt mivel nincsenek ellátva vízelvezető horonnyal és így fennáll a beázás veszélye! 

W18 és T18 trapézlemezeink már alkalmazhatóak tetőkre és oldalfalakra egyaránt. Bordamagasságuk 18 mm és rendelkeznek vízelvezető horonnyal így a lapostető kedvelői bátran alkalmazhatják őket. Továbbá W18 trapézlemezünkben megtalálható mikroborda nem csak esztétikusabbá teszi az összképet, hanem plusz merevséget is ad a lemeznek.

Ön ipari- és mezőgazdasági területen tevékenykedik vagy szeretne egy csarnokot esetleg gabonatárolót? Kiváló megoldás lehet T18/W18 trapézlemezünk erre a célra, de ha biztosra akar menni vegye szemügyre T35 vagy W35 trapézlemezeinket. A nagy területek lefedésében nagyszerűen alkalmazhatóak, mert akár 12000 mm hosszméretben is lendelhetőek! 

Teherhordó lemezeink is nagyon fontos szerepet töltenek be az épületek stabiliásában, hiszen alkalmazhatjuk őket bennmaradó zsaluzatként vagy falak/tetők kialakításához is egyaránt. T55 és W60 trapézlemezünk nem fog csalódást okozni önnek! Nagyszerű minőség kedvező áron!

A nagy szilárdsági paraméterek miatt nagy ipari és kereskedelmi létesítmények építésekor használják őket. T75, T137, T153 lemezek nagy fesztávú teherhordó szerkezetekben és mennyezeteknél használhatóak. Keresse fel értékesítőinket e-mailben vagy telefonon, hogy a legkedvezőbb ajánlatot tudjuk nyújtani Önnek.

Bevonatok és színek

0,45 mm polyester Faminta 1 oldalas

Aranytölgy
Sötét Dió
Cseresznye
Sonoma tölgy

0,45 mm polyester Faminta 2 oldalas

Aranytölgy
Sötét Dió
Cseresznye

0,5 mm polyester Matt 2 oldalas

RAL6005
RAL7016
RAL8017

0,45 mm polyester Mintás 1 oldalas

Kőminta
Terepminta

Kiszállítással kapcsolatos információk: Szállítási információk

Ajánlatkérés

Termék átvétele

 

File-ok felöltése:

Engedélyezett file típusok:
pdf, doc, docx, xls, xlsx, jpg, jpeg, png, zip, rar

VanoLemez

Kapcsolat

Lemezstruktúra Kft.

2360 Gyál, Vállalkozói Park Hrsz:4375/25
Adószám: 28772866-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-207749

A T8 ECO trapézlemez felhasználható több formában is. Kerítésnek, homlokzatra, mennyezetre egyaránt. T8 ECO trapézlemez árak megtalálhatóak weboldalunkon.