Blog

Trapézlemez - a tetőfedés új korszaka2023-10-26

Gondoltad volna, hogy egy tetőlemez választás milyen sokféleképpen formálhatja meg otthonod külsejét? 

Képzeld el a hűvös őszi esőt, ahogyan finoman kopog a trapézlemezeken, és azt az elegáns, modern kinézetet, amelyet otthonod kap tőle. Nos, nem csak az esztétikumról van szó, hanem a funkcionalitásról és tartósságról is. Lássuk a VanoLemez trapézlemez kínálatát!

Trapézlemez mint a sokoldalúság megtestesítője

A VANO weboldalán található trapézlemezek magukba foglalnak egy világot, ahol a minőség és a sokoldalúság kéz a kézben járnak. Egy trapézlemez nem csak tetőfedésre szolgál. Képzelj el egy trendi kerítést, egy stílusos garázsajtót, vagy akár egy modern konténert borítva ezzel a lemezzel. A színekben pedig szinte nincs is határ, hiszen a VANO széles színpalettájából a saját elképzeléseidnek megfelelően válogathatsz.

 

T8 és T14 - A homlokzatok és kerítések hősei

Nem minden trapézlemez teremtett egyenlőnek. A T8 trapézlemez a kerítések és oldalfalak építésének ideális választása, míg a T14 remekül passzol garázsajtókhoz vagy konténerek fedőanyagaként. Csak egy kis óvatosság - ezeket a tetőlemezeket ne használd tetőfedésre!

T18 és T35 - Az ipari és otthoni tetők választéka

Azoknak, akik egy klasszikus, mégis modern tetőlemezt keresnek, a T18 és T35 trapézlemezek ideálisak. Nem csak, hogy esztétikailag lenyűgözőek, hanem a vízelvezető képességük is kiváló, így még az esős napokon sem kell aggódnod.

T55 és teherhordó lemezek - Az igazi profik választása

A T55 trapézlemez tökéletesen illik laposabb tetőkhöz, míg a teherhordó lemezek, mint a T75, T137 és T153, az építőipar nagy munkásai.

W hullámlemezek - A finom különbségek

A W hullámlemezeink nem csak szépek, de a mikrobordázatnak köszönhetően extra merevséget is nyújtanak. Így nem csak a szemednek, de az épületednek is örömöt okoznak.

 

Tetőfedési trendek és trapézlemezek

A VANOLEMEZ az újítások előtt áll. Nem csak a legújabb tetőfedési trendeket követi, hanem azokat formálja is. A különböző színekben, mintákban és stílusokban kapható trapézlemezek teszik lehetővé, hogy otthonodnak egyedi és modern kinézete legyen.

Amikor tetőlemez vásárlásra kerül sor, nem kell kompromisszumokat kötni. A trapézlemez nem csak esztétikus és tartós, de pénztárcabarát is. Könnyen szerelhető, könnyű súlyú és környezetbarát. Sőt, a napelemekkel és napkollektorokkal való integrálás is egyszerű. Kell ennél több?

 

A VANO-nál pedig mindent megtalálsz, amire szükséged lehet. Lépj velünk a jövő tetőfedési világába!

Ajánlatkérés

Termék átvétele

 

File-ok felöltése:

Engedélyezett file típusok:
pdf, doc, docx, xls, xlsx, jpg, jpeg, png, zip, rar

VanoLemez

Kapcsolat

Lemezstruktúra Kft.

2360 Gyál, Vállalkozói Park Hrsz:4375/25
Adószám: 28772866-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-207749

Cserepeslemez, trapézlemez, szendvicspanel, lemezkerítés, bitumenes Iko zsindely, vasanyag, 3D kerítés rövid szállítási határidővel országosan házhozszállítva, akár Gyálon.