Blog

Tervezd meg előre a tetőfelújítást!2022-11-29

Az ősz vége és a tél a tervezés ideje! Bekuckózhatsz a meleg szobába, egy gőzölgő tea és a ropogó kandalló mellett minden fontos részletet előre papírra vethetsz. 

Ha tavasszal nagy tetőfelújításban gondolkodsz, érdemes már most megtervezni a rendelkezésre álló büdzsét, a pontos időbeosztást, na és persze a legfontosabbat: a megfelelő tetőfedő anyagokat. Ebben a cikkünkben szuper tippeket adunk, amelyekre bátran támaszkodhatsz a tervezgetés közben. Olvass tovább!

 

Az első lépés - Állítsd fel a reális büdzsé keretet!

A sikeres tetőfelújítás egyik legfontosabb összetevője, egyben szinte nulladik lépése: a rendelkezésre álló összeg. A felújítás kérdésében elengedhetetlen, hogy tudd, mennyire “nyújtózkodhatsz” a pénztárcádban. Mielőtt belefognál az anyagok kiválasztásába, gondolt át alaposan a költségvetést és készíts tervet hozzá. Egy táblázatban gyűjts össze mire is kell pontosan költened: anyagok, munkások, egyéb kiadások. Ez alapján elindulhatsz az árajánlatok hullámain, így könnyedén ki tudod választani a legjobb javaslatot.

 

Amit nem lehet félvállról venni - Időbeosztás okosan

A szakemberek munkáját ugyan nem tudod percről percre beosztani, de egy hozzávetőleges idővonalat muszáj készítened. Mikor szerzed be a tetőfedő anyagokat? Mikor keresed fel a kivitelezőt? Mikor szeretnéd, hogy már teljes pompájában álljon az új tetőd? Írj egy időbeosztást, hogy milyen időrendi sorrendben szeretnéd elvégezni a feladatokat, milyen határidővel szeretnéd véghez vinni a különböző lépéseket. Ez a pont azért is szükséges és hasznos, mert ha összeírjuk a tervezett munkálatokat, közben tisztázódhat bennünk, hogy mit szeretnénk pontosan, hogy megvalósuljon.

 

Amin minden múlik - Minőségi tetőfedő anyagok kiválasztása

Végül ki kell választanod a tökéletes anyagokat. Mire vágysz? Cserepeslemez, trapézlemez vagy zsindely tetőre? Az ereszcsatorna rendszert hogyan képzeled el? Bárhogy is dönts, Mi segítünk! A VanoLemez weboldalán a tetőfedő anyagok mennyországában érezheted magad: hatalmas szín- és forma választék prémium minőségben. KATTINTS IDE és találd meg azt az anyagot, amit keresel!

Ajánlatkérés

Termék átvétele

 

File-ok felöltése:

Engedélyezett file típusok:
pdf, doc, docx, xls, xlsx, jpg, jpeg, png, zip, rar

VanoLemez

Kapcsolat

Lemezstruktúra Kft.

2360 Gyál, Vállalkozói Park Hrsz:4375/25
Adószám: 28772866-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-207749

Cserepeslemez, trapézlemez, szendvicspanel, lemezkerítés, bitumenes Iko zsindely, vasanyag, 3D táblás kerítés rövid szállítási határidővel országosan házhozszállítva, akár Gyálon.