Blog

T35 az ipari- és mezőgazdasági szektorban2023-06-22

Tudta, hogy T35-ös trapézlemezünk felülete alkalmas napelemek felhelyezésére? Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek megújuló energiaforrások főként a napelemek. Kiváló választás lehet nagyobb beruházásokhoz, projektekhez vagy támogatással történő renováláshoz. Minden esetben kizárólag CSAK 0,5 mm anyagvastagságtól ajánljuk napelem felhelyezését!

T35-ös trapézlemezünk felhasználása népszerű ipari-és mezőgazdasági területen. Nézzük meg milyen előnyöket élvezhet, aki T35-ös trapézlemezünket választja:

Ipari épületek tetőfedése: Az ipari létesítmények, mint például raktárak, műhelyek, logisztikai központok és gyárak, gyakran használnak trapézlemezt tetőfedésre. A trapézlemez tartós és időjárásálló jellege, valamint gyors és egyszerű telepítése ideális választássá teszi ezeket az épületeket.
Falburkolat: A trapézlemezeket használják falburkolatként is ipari létesítményekben. Az acél trapézlemez erős és ellenálló, így kiválóan alkalmas a falak védelmére és esztétikai megjelenésére.
Mezőgazdasági épületek: Az istállók, pajták és egyéb mezőgazdasági épületek trapézlemezekkel történő tetőfedése és falburkolata szintén gyakori. A trapézlemez ellenáll a környezeti hatásoknak, és biztosítja a megfelelő védelmet az állatoknak és a mezőgazdasági felszereléseknek.
Napelemek rögzítése: Az ipari és mezőgazdasági területeken egyre inkább elterjedt a napelemek használata. A trapézlemezek kiváló alapot nyújtanak a napelemek rögzítéséhez, mivel erős és stabil felületet biztosítanak,valamint lehetőséget adnak az elektromos vezetékek elhelyezésére is.

 

 

Nézzünk pár konkrét példát T35-ös trapézlemezünk sokoldalú alkalmazásáról, hiszen különféle területeken nagyszerű megoldásokra használható. Valóban csak a képzeletünk szab határt!

Hangárak és tárolók:
Repülőtereken és logisztikai központokban gyakran használják T35-ös trapézlemezünket hangárok és tárolók tető- és falburkolatára. A trapézlemez könnyű fajsúlya és tartóssága ideális választást jelent a repülőgépek vagy tárolt áruk védelmére.

Szennyvíztárolók és tartályok: Ipari területeken és mezőgazdasági farmokon szennyvíztárolók és tartályok készítésére is alkalmas T35 trapézlemezünk. Horganyzott festett acél anyag ellenáll a korróziónak és biztosítja a tartályok hosszú
élettartamát.

Napvédő árnyékolás: A T35 trapézlemezt gyakran alkalmazzák ipari területeken, például parkolókban vagy logisztikai központokban napvédő árnyékolók kialakítására. Ezek a szerkezetek védelmet nyújtanak a napsugárzás és az időjárás
viszontagsága ellen.

Állatövi rendszerek: Mezőgazdasági területeken, például baromfi- vagy sertéstartó telepeken, a trapézlemezeket gyakran használják állatövi rendszerek kialakítására. Ezek a rendszerek biztosítják az állatok védelmét és kényelmét, valamint
lehetővé teszik a megfelelő hőmérséklet és szellőzés fenntartását.

Szélerőművek és hűtőtoronyok: A trapézlemezeket gyakran alkalmazzák a szélerőművek toronyburkolatában, valamint az ipari hűtőtoronyok burkolatában. Az acél anyag ellenáll a szélsőséges időjárási körülményeknek és a magas terhelésnek,
ami fontos az ilyen típusú szerkezeteknél.

Állványok és szerkezetek: Az iparban és mezőgazdaságban gyakran előfordul, hogy különböző szerkezeteket, például állványokat, árnyékolókat vagy támasztókat kell kialakítani. A trapézlemezek erős és könnyűsúlyú anyaga lehetővé teszi
ezeknek a szerkezeteknek a gyors és hatékony építését.

 

További információnkért, az elérhető színekért, bevonatokért és méretekért keresse fel T35 Trapézlemezünk adatlapját és fedezze fel termékünk sokoldalúságát!

Ajánlatkérés

Termék átvétele

 

File-ok felöltése:

Engedélyezett file típusok:
pdf, doc, docx, xls, xlsx, jpg, jpeg, png, zip, rar

VanoLemez

Kapcsolat

Lemezstruktúra Kft.

2360 Gyál, Vállalkozói Park Hrsz:4375/25
Adószám: 28772866-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-207749

Cserepeslemez, trapézlemez, szendvicspanel, lemezkerítés, bitumenes Iko zsindely, vasanyag, 3D kerítés rövid szállítási határidővel országosan házhozszállítva, akár Gyálon.