Blog

Szendvicspanel - ezért válaszd ezt az alapanyagot!2023-09-22

Amikor az építkezésről van szó, fontos olyan építőanyagokat választani, amelyek tartósak, energiatakarékosak és környezetbarátak.

A Vano mindig is azokat a megoldásokat kínálta ügyfeleinek, amelyek összehangolják az innovációt és a minőséget az építőiparban. Ebben a cikkben a szendvicspanelek világába kalauzolunk el Téged, bemutatva, miért is érdemes ezeket az anyagokat választani az építkezésed során.

 

Tudj meg többet a szendvicspanelről!

A szendvicspanel egy olyan építőanyag, amely három fő rétegből áll: két külső rétegből, amelyek általában acélból vagy alumíniumból készülnek, és egy köztes rétegből, amely általában egy hőszigetelő anyagot tartalmaz. Ennek a kiváló rétegrendnek köszönhetően a szendvicspanelek rendkívül hatékonyak az energia megtartásában és a hőszigetelésben.

 

A szendvicspanel legnagyobb előnyei

  • Kiváló hőszigetelés: A szendvicspanelek köztes rétege hőszigetelő anyagot tartalmaz, például EPS habot vagy kőzetgyapotot. Ez segít megőrizni a belső hőmérsékletet és csökkenteni a fűtési és hűtési költségeket.
  • Könnyű súly: A szendvicspanel könnyű anyag, ami egyszerű és gyors telepítést tesz lehetővé. Ez időt és pénzt takarít meg az építkezés során.
  • Tartósság: Az acél vagy alumínium külső rétegek rendkívül ellenállóak a korrózióval és az időjárási viszontagságokkal szemben. A szendvicspanelek évtizedekig képesek megtartani eredeti állapotukat.
  • Energiahatékonyság: A jó hőszigetelő képesség és a könnyű súly miatt a szendvicspanelek hozzájárulnak az épületek energiahatékonyságához és hosszú távú fenntarthatóságához.

Szendvicspanel kínálatunk

Széles választékban kínálunk szendvicspaneleket, amelyek megfelelnek különböző építési igényeknek. Legyen szó tetőfedésről, homlokzatburkolatról vagy egyéb építőipari alkalmazásról, nálunk megtalálod a megfelelő megoldást. Szakértőink mindig rendelkezésedre állnak, hogy segítsenek kiválasztani a legjobb szendvicspanelt a projekt számára.

Dolgozz velünk, és lépj be az építészet jövőjébe!

 

Ajánlatkérés

Termék átvétele

 

File-ok felöltése:

Engedélyezett file típusok:
pdf, doc, docx, xls, xlsx, jpg, jpeg, png, zip, rar

VanoLemez

Kapcsolat

Lemezstruktúra Kft.

2360 Gyál, Vállalkozói Park Hrsz:4375/25
Adószám: 28772866-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-207749

Cserepeslemez, trapézlemez, szendvicspanel, lemezkerítés, bitumenes Iko zsindely, vasanyag, 3D táblás kerítés rövid szállítási határidővel országosan házhozszállítva, akár Gyálon.