Blog

Érvek a zsindelytető mellett - Ezért érdemes ezt a tetőfedő anyagot választanod!2023-02-24

Közeleg a tavaszi tetőfelújítás időpontja, de még mindig keresed a tökéletes tetőfedő anyagot? A cserepeslemez, a trapézlemez és a zsindely is befutó lehet? Segítünk dönteni! Ebben a cikkünkben eláruljuk a zsindelytető legnagyobb előnyeit.

Megdönthetetlen érvek az egyik legnépszerűbb tetőfedő anyag mellett

Az első és talán legfontosabb érv a zsindelytető mellett az az anyag tartóssága és ellenállósága. A jó minőségű zsindelyek akár több évtizedig is kibírják, és ellenállnak az időjárás viszontagságainak: a napfénynek, az esőnek, a havazásnak és az erős szélhatásoknak is. Tehát nem kell pár évvel a felújítás után újabb kiadásokra számítanod, és a legnagyobb nyári zivatar sem okozhat kellemetlen meglepetéseket.

Amiért még sokan kedvelik ezt az anyagot az egyértelműen a könnyű, gyors telepíthetőség. Egy szakértő csapat egy szempillantás alatt végezhet a tetőfelújítással zsindelyek használatával.

A zsindelytető másik nagy előnye az ára! A zsindelyek nagyon gazdaságosak, jóval olcsóbbak, mint más tetőfedő anyagok. Szűkös a költségvetéssel is igazán minőségi tetőt építhetsz, egy abszolút pénztárcabarát megoldásról beszélünk. Ár-érték arányban nehezen talál legyőzőre a piacon!

A zsindelytető kiváló hő- és hangszigetelő tulajdonsággal rendelkezik. A megfelelő tetőszigeteléssel kombinálva komoly összeget spórolhatsz a rezsiszámlán és a lakóterek klímáját is kellemesebbé varázsolhatod.

Ráadásul a zsindelyek rendkívül széles körben elérhetőek. Számos különböző típusban, színben, mintában és textúrában kaphatóak, így könnyen megtalálhatod az otthonod stílusához és a környezetéhez legjobban illő megoldást, amely a Te elképzeléseiddel is találkozik.

 

A zsindelytető a tartóssága, az ára, a széles választék, az erős anyag jellemzői miatt már számos otthont ékesít, teljes mértékben rászolgált a népszerűségre. Nézz szét weboldalunkon és válaszd ki a tökéletes zsindelyeket!

Ajánlatkérés

Termék átvétele

 

File-ok felöltése:

Engedélyezett file típusok:
pdf, doc, docx, xls, xlsx, jpg, jpeg, png, zip, rar

VanoLemez

Kapcsolat

Lemezstruktúra Kft.

2360 Gyál, Vállalkozói Park Hrsz:4375/25
Adószám: 28772866-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-207749

Cserepeslemez, trapézlemez, szendvicspanel, lemezkerítés, bitumenes Iko zsindely, vasanyag, 3D táblás kerítés rövid szállítási határidővel országosan házhozszállítva, akár Gyálon.