Szögletes Ereszcsatorna

Modern megoldást keres? - Szögletes ereszcsatorna rendszerünk egyik legújabb  termékünk a palettán! Kockásított forma, letisztultan szép és acélosan tartós! Renszer, ami a legújabb építészeti trendeknek megfelelően lettek tervezve. Két fő jellemzőe - minimalista és letisztult. -Éljen a lehetőséggel és kérjen ajánlatot még ma! Ez az egyetlen TELJES VÉDELMI RENDSZER A CSŐNYÍLÁSZATOK ÉS CSŐNYÍLÁSZATOK ÖSSZES VÉDELMI RENDSZERE, mivel a fóliázás és a cső belső varrata garantálja a magas esztétikai minőséget karcolások nélkül. Minden tud, amit a mai világban tudnia kell: kevesebb anyag igény, megnövelt vízelvezető képesség és gyors és hatékony munka.

Kiszállítással kapcsolatos információk: Szállítási információk

Műszaki adatok

 • Alapanyag:Acélmag
 • Vastagság:0,6
 • Össz. garanciális idő:25 év garancia

Bővebben a szögletes ereszcsatornáról:

A szögletes ereszcsatorna tipikus formája, beleértve a felfelé fordított süllyesztett süllyesztéket is, a termék azonosító jele. Szögletes ereszcsatorna mély, úgynevezett kontinentális profillal rendelkezik, amely biztosítja a jelentősen nagyobb hatékonyságot a konkurens rendszerekkel szemben. A kockásított rendszer szokatlanul innovatív, elemeit pontosan megtervezték. Korszerű, széles bilincses ereszcsatorna-összekötők megnövelt tömítőfelülettel garantálják a rendszer stabilitását. Az új szorítósarkok integrálják a bevált tömítési rendszert a modern szorítómegoldással. Fontos, hogy e sarkok mellett nem szükséges csatlakozókat alkalmazni ennek köszönhetően a rendszer üzemeltetési költségei minimálisra csökkenhet.Az ereszcsatorna egyszerűen és gyorsan közvetlenül a sarokra rögzíthető. A szerelés során először a kampókat kell rögzíteni, majd a tetőfedés elkészülését követően az ereszcsatorna felhelyezése következik a már korábban rögzített kampókra.

Vásárlóink biztosak lehetnek abban, hogy kockásított ereszcsatornánk nem fog csalódást okozni ! Palettánk 9 különbőző színt tartalmaz, melyből mindenki megtalálja a számára megfelelőt és gyors teljesítési idejével a megrendelt szögletes ereszcsatorna pár napon belül otthonát ékesítheti.

 

Műszaki adatok:

 

               

 

Szögletes ereszcsatorna rendszerünk kiváló minőségű bevonatos acélból készül. A lemezek nagyfokú tartósságát további 4 védőréteg alkalmazása biztosítja, amelyek védik az anyagot a kedvezőtlen időjárási körülményekkel szemben. Az acélmag vastagsága 0,6 mm. Kettős, horganyzott, passzivált és szerves esztétikai védőréteggel bevont felület kiállja az idő próbáját!

Csomagolás

 • A rendszer egyik eleme az esővezetékek és ereszcsatornák védőfóliája, amely a tárolás vagy szállítás közbeni védelemre szolgál. Lehetővé teszi a rendszer hosszú elemeinek rögzítését a karcolások elkerülése érdekében.
 • Ez a fólia biológiailag lebomló, másrészt a bukócső belső varrása csökkenti a cső súrlódásának, így a karcolások kialakulásának kockázatát a tárolás során.
 • A fóliát közvetlenül a szögletes rendszer beépítése előtt el kell távolítani. Ez garantálja, hogy egy jó minőségű és esztétikus ereszcsatorna rendszer kerül rögzítésre a tetőn.

Szögletes rendszer kiemelkedő előnyei:

 • Ereszcsatorna mély profilozása, úgynevezett kontinentális
 • Speciális süllyesztett, az ereszcsatorna belső részébe fordított, a víz túlcsordulását megakadályozó, erős esőzések esetén.
 • Tömítő rendszer
 • Széles ereszcsatorna-összekötők, amelyek fokozzák a rendszer stabilitását!
 • Szorító és tömítő sarkok, amelyek közvetlen kapcsolatot képeznek az ereszcsatorna és a sarok között, kötőelemek alkalmazása nélkül.
 • EPDM-ből készült tömítés, amely rugalmas és időtálló anyag.
 • Univerzális végzárók - tömítő végzárók.
 • Széles színpaletta áll rendelkezésre!
 • Nem szabványos sarkok, amelyek lehetővé teszik a rendszer alkalmazását bonyolult tetőszerkezeten is.

Bevonatok és színek

Színes bevonatok

RAL7016
RAL9005

Kiszállítással kapcsolatos információk: Szállítási információk

Ajánlatkérés

Termék átvétele

 

File-ok felöltése:

Engedélyezett file típusok:
pdf, doc, docx, xls, xlsx, jpg, jpeg, png, zip, rar

VanoLemez

Kapcsolat

Lemezstruktúra Kft.

2360 Gyál, Vállalkozói Park Hrsz:4375/25
Adószám: 28772866-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-207749

Modern megoldást keres? - Szögletes ereszcsatorna rendszerünk egyik legújabb  termékünk a palettán! Kockásított forma, letisztultan szé ...