Színes alumínium ereszcsatorna

A könnyű megoldások nem csak Önnek hanem tetőjének is! Alumínium ereszcsatorna rendszerünkkel még sosem volt tetője ennyire tehermentesített.

Kiszállítással kapcsolatos információk: Szállítási információk

Műszaki adatok

  • Alapanyag:Színes Alumínium
  • Hosszúság:1 m - 4 m
  • Vastagság:0,7 mm

Alumínium ereszcsatorna rendszerünk is akárcsak horganyzott kivitele egy komplett minden tartozékot felölelő rendszer. Elemei úgy van megtervezve, hogy az a lehető legstrapabíróbb legyen, és hogy megkönnyítse, valamint felgyorsítsa az összeszerelés menetét is.  E ALU rendszerünk tökéletes mása horganyzott ereszcsatorna rendszerünk. Így nyugodt szívvel ajánljuk ha könnyű ám tetőjével színazonos vízelvezető rendszerrel adná meg tetőjénk alsó vonalát!

Alumínium ereszcsatorna renszerünket is három féle méretben gyártjuk: 25-ös, 33-as és 40-es méretben.

A fenti felsorolt méretek közül az alábbiak szerint javasoljuk a felhasználásukat: 

  •  25-ös csatorna rendszerünket kisebb előtetők, garázs- illetve kiülők tetejére javasoljuk
  •  33-as csatorna rendszerünk a legismertebb rendszer hiszen az előfordulása igen nagy! Ezt a rendszert javasoljuk családi háztetőkre, mellék- illetve mezőgazdasági épületekhez
  •  40-es egyben legynagyobb csatorna rendszerünk előfordulása főként ipari csarnokok hatalmas tetőfelületeinek a csapadékelvezetésre szolgál

Válassza az önnek legmefelelőbb rendszert, hogy az esővíz ne okozzon többet gondot.

Ereszcsatorna

Cégünk kínálatában lévő ereszcsatornáját célszerűen úgy terveztük meg, hogy az nagy hatékonysággal vezesse el az esővizet. Nagy mélysége és megfelelő profilja még zuhogó eső esetén is biztosítja a víz hatékony elvezetését a tetőhéjról, a túlfolyás kockázata nélkül. Az ereszcsatornát 1 m, 2 m és 4 m standard hosszakban gyártjuk! 

Külsö szeglet / Belső szeglet

A szegletek biztosítják az ereszcsatornák esztétikus és funkcionális összekötését az épület sarkain. Választékunkban 90°-os standard külső és belső szegletek szerepelnek.

Véglemez

A véglemezek legkisebb ám annál fontosabb elemei csatorna rendszerünknek, használatukkal a csatorna végei is lezárásra kerülnek, így bizton állítjuk hogy a víz a csatornából ott folyik le ahol mi akarjuk

Vízgyűjtő üst

A betorkolócsonk fogadja a vizet az ereszcsatornából, és vezeti be a lefolyócsőbe. Ennek az elemnek a kialakítása és megfelelő szerelése nagymértékben befolyásolja az egész vízelvezető rendszer funkcionalitását. A betorkolócsonk nagyon jól illeszkedik a többi elemhez, ami megbízható szerelést tesz lehetővé.

Könyök

A csőkönyök biztosítja a csatornarendszer hozzáillesztését a tetőhéj és a homlokzat alakjához. Az ajánlott csőkönyök hajlásszöge 63°, átmérője pedig fi = ~ 100 mm.

Lefolyócső

A lefolyócsövek átmérője fi = 100 mm, standard hosszuk pedig 1 m, ill. 2 m. Feladatuk a víz levezetése a homlokzat mentén. Rögzítésük erre a célra szolgáló csőbilincsekkel történik, ezek biztosítják a csövek megfelelő távolságát az épület falától.

Vízlopó

Ez az elem megakadályozza, hogy a vízzel együtt szennyeződések – levelek, madártollak, apró gallyak – kerüljenek az ereszcsatornába, és megkönnyíti a bekerült szennyeződések eltávolítását. A rendszer így nem tömődik el, és megfelelően teljesíti funkcióját

Y elágazás

Ha két lefolyócsövet egy közös kifolyócsőbe kell bevezetni, akkor elágazást kell használni. A mi termékünk járulékosan lehetővé teszi a csatlakoztatott cső hajlásszögének korrekcióját is, ami jelentősen megkönnyíti és meggyorsítja a szerelést.

Csőbilincs

A csőbilincs feladata hogy a lefolyót a homlokzathoz rögzítsük. A könnyebb és jobb felszerelhetőség érdekében több szárhosszal kérhető: 150 mm, 200 mm, 250 mm

Ereszcsatornatartó / csatornavas

Ereszcsatornatartó egy nagyon fontos eleme a ereszcsatorna rendszer. A minőség és a tartósság határozza meg a rendszer élettartama és megfelelő működését. Kínálatunkban több típusú tartók érhetőek el. A különböző kivitelek méretek, hosszok teszik lehetővé az optimális megoldás. Elérhető méretek: homlokra szerelhető, és 300 mm-es szárhosszú egyenes csatorna vas.

Bevonatok és színek

Elérhető színek

RAL3009
RAL3016
RAL6005
RAL7016
RAL8003
RAL8004
RAL8011
RAL8017
RAL9010

Kiszállítással kapcsolatos információk: Szállítási információk

Ajánlatkérés

Termék átvétele

 

File-ok felöltése:

Engedélyezett file típusok:
pdf, doc, docx, xls, xlsx, jpg, jpeg, png, zip, rar

VanoLemez

Kapcsolat

Lemezstruktúra Kft.

2360 Gyál, Vállalkozói Park Hrsz:4375/25
Adószám: 28772866-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-207749

A könnyű megoldások nem csak Önnek hanem tetőjének is! Alumínium ereszcsatorna rendszerünkkel még sosem volt tetője ennyire tehermentesí ...