Horganyzott ereszcsatorna

Horganyzott ereszcsatorna rendszerünk gyors és klasszikus megodást jelent tetője számára, hiszen ez a fajta esővíz elezetés több évtizedes múltra tekint vissza.  

Kiszállítással kapcsolatos információk: Szállítási információk

Műszaki adatok

  • Alapanyag:Melegen horganyzott acél
  • Vastagság:0,5 mm
  • Cink védőréteg:225-275 g/m2

Ereszcsatorna-rendszerünk egy komplett rendszer, amelyet igen jó minőségű horganyzott acélból gyártunk. Ereszcsatorna-rendszerünk összes eleme úgy van megtervezve, hogy az a lehető legstrapabíróbb legyen, és hogy megkönnyítse, valamint felgyorsítsa az összeszerelés menetét is. A csatorna kialakításának köszönhetően biztosítja a csapadékvíz hatékony elvezetését még akkor is, ha hosszantartó esőzések köszöntenek be a vidékre.

Horganyzott ereszcsatorna renszerünket három féle méretben gyártjuk: 25-ös, 33-as és 40-es méretben.

A fenti felsorolt méretek közül az alábbiak szerint javasoljuk a felhasználásukat: 

  • 25-ös csatorna rendszerünket kisebb előtetők, garázs- illetve kiülők tetejére javasoljuk
  • 33-as csatorna rendszerünk a legismertebb rendszer hiszen az előfordulása igen nagy! Ezt a rendszert javasoljuk családi háztetőkre, mellék- illetve mezőgazdasági épületekhez
  • 40-es egyben legynagyobb csatorna rendszerünk előfordulása főként ipari csarnokok hatalmas tetőfelületeinek a csapadékelvezetésre szolgál

Válassza az önnek legmefelelőbb rendszert, hogy az esővíz ne okozzon többet gondot!

Fontos, hogy külső peremes ereszcsatornánk csak színes horganyzott  kivetelben érhető el. Toldó elem csak külső peremes ereszcsatornarendszerhez kérhető! Ha horganyzott vagy pedig színes/sima alumínium ereszcsatornára esne a választása ajánljuk belső peremes ereszcsatornánk széles választékát.

 

Ereszcsatorna 

Cégünk kínálatában lévő ereszcsatornáját célszerűen úgy terveztük meg, hogy az nagy hatékonysággal vezesse el az esővizet. Nagy mélysége és megfelelő profilja még zuhogó eső esetén is biztosítja a víz hatékony elvezetését a tetőhéjról, a túlfolyás kockázata nélkül. Az ereszcsatornát 1 m 2 m és 4 m standard hosszakban gyártjuk!

Szeglet 

A szegletek biztosítják az ereszcsatornák esztétikus és funkcionális összekötését az épület sarkain. Választékunkban 90°-os standard külső és belső szegletek szerepelnek.

Végzáró

A véglemezek legkisebb ám annál fontosabb elemei csatorna rendszerünknek, használatukkal a csatorna végei is lezárásra kerülnek, így bizton állítjuk hogy a víz a csatornából ott folyik le ahol mi akarjuk

Vízgyűjtő üst

A betorkolócsonk fogadja a vizet az ereszcsatornából, és vezeti be a lefolyócsőbe. Ennek az elemnek a kialakítása és megfelelő szerelése nagymértékben befolyásolja az egész vízelvezető rendszer funkcionalitását. A betorkolócsonk nagyon jól illeszkedik a többi elemhez, ami megbízható szerelést tesz lehetővé.

Könyök

A csőkönyök biztosítja a csatornarendszer hozzáillesztését a tetőhéj és a homlokzat alakjához. Az ajánlott csőkönyök hajlásszöge 63°, átmérője pedig fi = ~ 100 mm.

Lefolyócső

A lefolyócsövek átmérője fi = 100 mm, standard hosszuk pedig 1 m, ill. 2 m. Feladatuk a víz levezetése a homlokzat mentén. Rögzítésük erre a célra szolgáló csőbilincsekkel történik, ezek biztosítják a csövek megfelelő távolságát az épület falától.

Vízlopó

Ez az elem megakadályozza, hogy a vízzel együtt szennyeződések – levelek, madártollak, apró gallyak – kerüljenek az ereszcsatornába, és megkönnyíti a bekerült szennyeződések eltávolítását. A rendszer így nem tömődik el, és megfelelően teljesíti funkcióját

Y elágazás

Ha két lefolyócsövet egy közös kifolyócsőbe kell bevezetni, akkor elágazást kell használni. A mi termékünk járulékosan lehetővé teszi a csatlakoztatott cső hajlásszögének korrekcióját is, ami jelentősen megkönnyíti és meggyorsítja a szerelést.

Kiszállítással kapcsolatos információk: Szállítási információk

Ajánlatkérés

Termék átvétele

 

File-ok felöltése:

Engedélyezett file típusok:
pdf, doc, docx, xls, xlsx, jpg, jpeg, png, zip, rar

VanoLemez

Kapcsolat

Lemezstruktúra Kft.

2360 Gyál, Vállalkozói Park Hrsz:4375/25
Adószám: 28772866-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-207749

Horganyzott ereszcsatorna rendszerünk gyors és klasszikus megodást jelent tetője számára, hiszen ez a fajta esővíz elezetés több évtizedes ...